Stanislav Černák Hokej

Zvolenský kapitán Lukáš Jurík: Proti Piešťanom to bude náročná séria

Štart semifinálovej série hokejovej extraligy sa nezadržateľne blíži. V piatok a v sobotu majú zvolenskí hokejisti na programe prvé dva zápasy. Ako sú na Piešťany pripravení zverenci trénera Petra Mikulu?

Ilustračný obrázok k článku Zvolenský kapitán Lukáš Jurík: Proti Piešťanom to bude náročná séria
Zdroj: TASR

Po úspešnej štvrťfinálovej sérii proti odvekému rivalovi z Banskej Bystrice, čakajú na HKM Zvolen hráči Piešťan, ktorí nebudú ľahkým súperom. Zisťovali sme ako sa Zvolenčania na súpera pripravili. Na naše otázky reagoval kapitán Zvolena Lukáš Jurík.

Keď ste vedeli, že váš semifinálový súper vzíde z dvojice Skalica/Piešťany, koho ste si viac priali a prečo?

Mne osobne a myslím, že aj väčšine, to bolo jedno. Ako najsilnejší súper sa nám však javil Poprad, ktorý nakoniec aj tak nepostúpil ďalej.

Nakoniec na vás čakajú Piešťany. S nimi ste odohrali počas základnej časti vyrovnané zápasy. Pripravujete sa na tohto súpera nejako špeciálne?

Pripravujeme sa klasicky a veľmi zodpovedne. Vieme, že to bude náročná séria, presne tak, ako aj všetky zápasy, ktoré sme proti nim doteraz odohrali.

Na koho si budete musieť dávať z ich tímu najväčší pozor?

Piešťany majú vyrovnané a bojovné mužstvo. Nebudeme sa sústrediť ani tak na jednotlivcov, ako na celý tím. Asi najväčší pozor si však budeme musieť dávať na ich rýchle protiútoky, ktoré majú silné.

Tvoj súkromný tip na výsledok tejto série?

To radšej netipujem, ale myslím, že nielen ja, ale aj všetci v kabíne budeme brať akýkoľvek víťazný stav celej série.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM