Jana Mlynarova Rôzne

Lyžiari môžu sledovať koľko kilometrov prelyžujú

Vďaka najmodernejšej technike turniketového systému SKIDATA 370 a vzájomnému prepojeniu systémov vo všetkých strediskách PARK SNOW je možné sledovať pohyb a využitie skipasov na všetkých dopravných zariadeniach.

Od minuloročnej zimnej sezóny sa na základe mnohých požiadaviek zo strany návštevníkov rozhodli poskytovať štatistické výpisy vybraných druhov skipasov o dĺžke prelyžovaných kilometrov v celom stredisku PARK SNOW Donovaly počas doby platnosti skipasu. Tento rok túto možnosť rozšírili a sprístupnili ju online prostredníctvom webovej stránky http://www.skiline.cc. Táto webová stránka je dostupná v niekoľkých jazykoch vrátane češtiny, takže podľa pokynov si vytvoríte vlastné konto na získavanie údajov o prelyžovaných kilometroch v stredisku bez väčších problémov. Stačí teda kliknúť, zaregistrovať sa a môžete napríklad sledovať, či sa nachádzate v TOP 100 s počtom prelyžovaných kilometrov.

Aj keď počasie lyžiarom veľmi nepraje, dnes sa na Donovaloch lyžovalo a aj bude vďaka umelému zasnežovaniu. Nielen v lyžiarskom stredisku ale aj lyžiari dúfajú , že počasie sa už konečne umúdri a prinesie zvyšok krásnej lyžiarskej sezóny , aby bolo tých nalyžovaných kilometrov čo najviac.

Lyžiari  môžu sledovať koľko kilometrov prelyžujú
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM