Stanislav Černák Rôzne

Marek na seba vo Zvolene upútal pozornosť: Za mesiac prešiel na bicykli do práce vyše 900 km!

Zvolen sa spoločne s ďalšími 28 mestami Slovenska zapojil do projektu „Do práce na bicykli“. Marek z víťazného tímu sa vskutku blysol. Za mesiac prešiel viac ako 900 kilometrov. Prečítajte si aj ako dopadli všetky štyri družstvá spod Pustého hradu?

Ilustračný obrázok k článku Marek na seba vo Zvolene upútal pozornosť: Za mesiac prešiel na bicykli do práce vyše 900 km!
Zdroj: Dnes24.sk

Oficiálna stránka nášho mesta zverejnila výsledky projektu „Do práce na bicykli 2014“. Zvolen sa do tohto projektu zapojil po prvý raz. Podujatie prebiehalo počas mája. Na začiatok okúsili tento projekt štyri družstvá (tri štvorčlenné a jedno trojčlenné) Miazgovci z VÚ 3030 Zvolen, Trpaslíci z Dopravoprojektu, Cyklo Zvolen zo SOŠ hotelových služieb a obchodu vo Zvolene a Inspiráci z J&R Inspire.

Víťazným družstvom sa stali Inspiráci, ktorý v 90 jazdách najazdili dokopy až 1335 kilometrov. Najviac jázd do práce zaznamenalo družstvo Cyklo Zvolen, ktorého členovia absolvovali až 120 jázd.

Najlepším jednotlivcom sa stal Marek Ganc z Inspirákov, ktorý prešiel úctyhodných 918 kilometrov a tvoril tak podstatnú časť úspechu celého tímu. Najviac jázd urobil Peter Bednárik z Trpaslíkov, bolo ich až 46.

Foto: www.zvolen.sk

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM