Jakub Forgács Rôzne

Meranie hladiny stresu aj chutné smoothie. Netradičný festival priamo v centre Zvolena

Unikátny projekt mieri do mesta pod Pustým hradom. Zažijeme festival, na ktorom bude hrať prím zdravie. A bojovať sa bude aj o štýlové retro bicykle. Čo sa chystá?

Ilustračný obrázok k článku Meranie hladiny stresu aj chutné smoothie. Netradičný festival priamo v centre Zvolena
Foto: Nicole Regecová

Už v stredu 15. júna zavíta na Námestie SNP do Zvolena Festival zdravia s bohatým programom. Návštevníci získajú veľa cenných informácií o zdravom životnom štýle, o tom ako sa o svoje zdravie správne starať. Vyškolení pracovníci im prostredníctvom odborných meraní skontrolujú zdravotný stav. Vstup je pre každého bezplatný.

Téma zdravia a najmä zdravého životného štýlu je medzi ľuďmi veľmi populárna. Návodov ako byť zdravý, je na internete mnoho, najviac však zaváži osobná rada. Na Festivale zdravia poradí odborníčka na zdravú výživu, ochutnáte rôzne druhy smoothie z ovocia a zo zeleniny, odmerajú vám hladinu stresu a dostanete spoľahlivé tipy na kvalitnejší spánok.

Malí aj veľkí si užijú zábavu pri rôznych športových aktivitách, rozhýbu svoje telo na balančnej doske či na trampolíne a majú možnosť zapojiť sa do súťaže o 24 retro bicyklov.

Priamo na mieste môžete konzultovať svoj zdravotný stav s lekármi špecialistami, zistiť bezplatne svoju krvnú skupinu a dozvedieť sa viac o darovaní krvi.

Festival zdravia je unikátny projekt, ktorý svoje stany rozloží postupne v 24 mestách na Slovensku v máji a júni. Všetci návštevníci majú vstup na festival zdarma.

Čítajte tiež:

Veľký záujem Zvolenčanov nezostal prehliadnutý. Plaváreň bude otvorená aj cez prázdniny!

Zvolenčania vyrazili do práce na bicykloch. Koľko spolu našliapali do pedálov?

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM