Marcel Mojžiš Krimi

Mladíci po prebudení zažili peklo: Brutálna bitka od lupičov!

Mladík (19) z Detvy spolu s kamarátom (19) musel čeliť peklu, na aké len tak nezabudne. Zo spánku na voľnom priestranstve ich vytrhla dvojica mužov. Tí im vzápätí nadelili brutálnu bitku a potom ich okradli.

Detvan so svojím rovesníkom zažili celú drámu počas víkendu v Trnave. Po polnoci z piatka na sobotu využili páchatelia, že spali na voľnom priestranstve na Spartakovskej ulici. „Fyzicky ich začali napádať, udierali ich do hlavy a tváre a žiadali peňaženky. Jeden z napadnutých im peňaženku odmietol vydať, na čo ho jeden útočník udrel fľašou po hlave a následne mu odcudzili topánky, retiazku, opasok, mobily aj peňaženku,“ povedal krajský policajný hovorca Michal Hanus.

[color=#0066ff]­Druhému z napadnutej dvojice zobrali tenisky, mobilné telefóny, opasok, tričko a bundu. „Páchatelia spôsobili 19-ročnému napadnutému z Detvy škodu vo výške 80 eur, otras mozgu, zlomeninu ukazováka, narazenie a odretie ruky. Druhému mladíkovi z Pezinka spôsobili škodu vo výške 127 eur, otras mozgu, otvorenú zlomeninu nosa, narazenie a podliatie hlavy. Obaja poškodení boli hospitalizovaní v nemocnici,“ uviedol Hanus. [/color]

Mužom zákona sa už podarilo vypátrať prvého z dvojice podozrivých. Vyšetrovateľ zo zločinu lúpeže spáchaného formou spolupáchateľstva obvinil 33-ročného muža z Trnavy, ktorý sa v súčasnosti nachádza vo väzbe. V minulosti už trestanému mužovi hrozí za lúpežné prepadnutie trest odňatia slobody na tri až osem rokov. Po druhom aktérovi lúpeže polícia intenzívne pátra.

[color=#ff0000]­Súvisiace články [link=http://www­.zvolen24.sk/clan­ky?extend.140872_Po­licia:-Dostali-sme-lupica-zo-zvolenskej-banky!]Polícia: Dostali sme lupiča zo zvolenskej banky![/link] [link=http://www­.zvolen24.sk/clan­ky?extend.140625]Po pretekoch v šoku aj Hriňová: Smútok za Alexom (†10)[/link]

zvolen24.sk/tasr

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM