Eva Drugdová Rôzne Správy

Na čo Zvolenčania klikali najviac? Atraktívnych tém uplynulého týždňa bolo neúrekom

Uplynulý týždeň priniesol mnoho noviniek a zaujímavosti. Čo vás zaujalo najviac? Prinášame vám 5 tém, na ktoré ste klikali najčastejšie.

Ilustračný obrázok k článku Na čo Zvolenčania klikali najviac? Atraktívnych tém uplynulého týždňa bolo neúrekom
9
Galéria
Zdroj: TASR

Cifry teplomerov

Na Zvolen udreli poriadne horúčavy a ľudia sa doslova varia vo vlastnej šťave. V piatok ste na svojich teplomeroch namerali neuveriteľné hodnoty a na niektorých záberoch sa cifry vyšplhali aj na 40 stupňov. Ideálne je tráviť takéto horúce dni pri vode alebo v opačnom prípade, ani nevytiahnuť päty z domu.

Hrdosť Zvolenčanov

Niektorí ľudia sa neustále radi sťažujú a zabúdajú na to, že okolo seba máme mnoho pekných vecí. Niekoľko ich nájdeme aj vo Zvolene a môžeme byť na ne naozaj hrdí. Či už to je jeden z najrozsiahlejších hradov alebo najdlhšie námestie, popýšiť sa je naozaj čím.

Video z R2

Rýchlostnú cestu R2 Budča – Zvolen na viacero dní úplne uzatvorili, a to kvôli nebezpečnému zosuvu skál. V našom článku ste si mohli pozrieť zábery z kritického miesta, ktoré zachytil dron.

Krušné chvíle na Sliači

Na letisku Sliač bolo v stredu dopoludnia naozaj rušno. Egyptské lietadlo malo pri pristávaní problémy a zasahovať museli vojenské aj civilné záchranné zložky.

Romantická svadba

Mnoho mladých ľudí využíva letné dni aj na svoj svadobný deň a chcú zažiť kúsok romantiky. Predstavili sme vám 5 miest v okolí Zvolena, ktoré spravia vašu svadobnú oslavu výnimočnou. Môžete mať obrad či párty pod holým nebom alebo sa dokonca previezť na koči. Možností je neúrekom.

V priloženej galérii si môžete pozrieť, aké hodnoty dosahovali teplomery Zvolenčanov počas piatka!

Foto: ilustračné

V OBRAZOCH: Horúčavy na teplomeroch Zvolenčanov
9
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM