Ľubomír Hudačko Hokej

Na hokeji medzi Detvou a Prešovom sa strhla mela: Bitka v poslednej minúte, zapojil sa dokonca aj brankár!

O všetkom podstatnom počas hokejového zápasu medzi Detvou a Prešovom rozhodla tretia tretina. Domáci trikrát navýšili náskok už na 4:0 a v poslednej minúte došlo k mele. Na ľade sa strhla bitka, do ktorej sa zapojil dokonca aj brankár.

Ilustračný obrázok k článku Na hokeji medzi Detvou a Prešovom sa strhla mela: Bitka v poslednej minúte, zapojil sa dokonca aj brankár!
Zdroj: Dnes24.sk

V Detve sa hral spočiatku vyrovnaný duel, po dvoch tretinách svietil stav len najtesnejší stav. O všetkom podstatnom sa rozhodlo v poslednej časti hry, kde nielenže domáci navýšili náskok, ale v poslednej minúte zápasu sa strhla aj mela.

Začiatok posledného dejstva totiž otvorilo vylúčenie Novického, ktoré potrestal Martin Hájnik. V 52. minúte bol vylúčený Pulščák a o minútu na to aj Obšut. Domáci síce presilovku nevyužili, no v závere mohli vyhrávať už 5:0. V 57. minúte hosťujúci Marton zachraňoval pred Gašparom.

No a v samom závere duelu došlo k mele. V poslednej minúte sa strhla na ľade bitka, do ktorej sa zapojil Graham, Kanaet, Sládok, Predajniansky a na opačnej strane Šechný, Tartaľ, Kohutiar a dokonca aj brankár Marton. Skóre sa už potom ale nemenilo a Detva zvíťazila na nulu.

HC 07 Orin Detva – HC Prešov Penguins 4:0

  • Góly: 40. Parkhouse (Ambróz, Busilko), 43. Hájnik (Mačkovič), 49. Predajniansky (Říha), 56. Buda (Hájnik)
  • Diváci: 292

foto: ilustračné/Vlado Salzer

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM