Stanislav Černák Šport

Na Kysuciach v netradičnej zostave: Zvolenské volejbalistky však u lídra súťaže nesklamali

Zvolenské volejbalistky čakal počas uplynulého víkendu náročný súper. Cestovali k lídrovi súťaže, kde chceli uhrať čo najlepší výsledok. Ako sa im darilo?

Ilustračný obrázok k článku Na Kysuciach v netradičnej zostave: Zvolenské volejbalistky však u lídra súťaže nesklamali
Zdroj: Dnes24.sk

Volejbalistky Slávie TU Zvolen sa predstavili u lídra súťaže v trošku netradičnej zostave, ale za to s veľkou chuťou zabojovať o víťazstvo. Ako prezradil manažér našich volejbalistiek, tak dievčatám nechýbala bojovnosť a k situácii sa postavili nadmieru zodpovedne a podali dobrý výkon.

„Počas oboch zápasov nám chýbala stabilita v herných činnostiach s čím sa trápime už dlhšie. Hráme síce atraktívny, moderný volejbal s množstvom signálov na sieti, len nevieme súpera dlhodobo zatlačiť či už servisom, alebo v útočnej fáze,“ konštatoval.

V prvom zápase viedli 2:1 na sety, no v tajbrejku za stavu 13:12 im nevyšiel servis a zrodilo sa víťazstvo Kysučaniek. „Do toho druhého sme vleteli parádnym podaním, dva sety sme súpera mimoriadne tlačili . Ten sa však aj našimi chybami otriasol, nevydržali sme v tlaku a tak sa rozhodovalo v tajbrejku. Nakoniec to vyšlo a bola z toho deľba bodov v pomere 3:3. Pozitívne je, že ak už aj prehráme je to vždy len v tajbrejku,“ dodal Havran.

Zostava: Osvaldová – C, Sásiková, Fridrichová, Nociarová, Hríbiková, Boháčiková ( Ondrejmišková, Chamulová, Brjančinová, Koscelanská ) libero Trnavská

  1. zápas: Kysucké Nové Mesto – Zvolen 3:2 (-21, 17, –20, 19, 14) za 126 minút
  2. zápas: Kysucké Nové Mesto – Zvolen 2:3 (-8, –16, 21, 15, –9) za 120 minút

Rozhodoval: Hnát, diváci: 40

Foto: ilustračné (archív klubu)

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM