Stanislav Černák Rôzne

Na Zlatom Potoku sa tešia z nového výbehu pre havkáčov: Prekážky pre psíkov, ale aj lavičky pre ľudí

Majitelia štvornohých miláčikov na Zlatom Potoku sa od začiatku októbra tešia z nového výbehu pre psov. Boli sme zvedaví na podrobnosti.

Ilustračný obrázok k článku Na Zlatom Potoku sa tešia z nového výbehu pre havkáčov: Prekážky pre psíkov, ale aj lavičky pre ľudí
Zdroj: TASR

Priestor pre psíčkarov je pod VI. základnou školou na lúke medzi stromami. Majitelia ho užívajú približne od začiatku októbra. „Výbeh pre psov sa začal realizovať hneď po septembrovom zasadnutí mestského zastupiteľstva,“ priblížila Vedúca odboru výstavby Anna Bešinová.

Priestor pre majiteľov psov je vyznačený oplotením a nachádzajú sa v ňom prekážky pre psov, takže vaši miláčikovia si prídu na svoje. V týchto novo zriadených priestoroch sa nachádzajú aj lavičky pre majiteľov havkáčov. „Na tento výbeh niečo vyčlenili poslanci zo svojich zdrojov, z mestskej kasy išlo približne 5000 eur,“ objasnila Bešinová.

„Je to celkom príjemné využitie tohto priestoru. Z času na čas tam zájdem so svojim psíkom,“ prezradil Zlatopotočan Branislav. Nie všetci však majú rovnaký názor. „Ľudia aj tak chodia so psami po lúke, boli by sprostí zatvárať sa do ohrady, keď tam majú celú lúku. Podľa mňa sú to zbytočne vyhodené peniaze,“ pridala svoj názor jedna nemenovaná obyvateľka tohto sídliska.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM