Alžbeta Paulíková Krimi

Na zvolenskej križovatke došlo k nehode: Čelná zrážka fiatu a VW Golf, FOTO z miesta!

Vo Zvolene došlo k dopravnej nehode. Na križovatke sa čelne zrazili dve autá a to Fiat Marea a VW Golf. Pozrite si zábery z miesta.

Ilustračný obrázok k článku Na zvolenskej križovatke došlo k nehode: Čelná zrážka fiatu a VW Golf, FOTO z miesta!
Zdroj: Policajný zbor SR

Polícia vo Zvolene objasňuje dopravnú nehodu, ktorá sa stala ráno o 6.15 hodine, v križovatke ulíc Strážska cesta a Zvolen – Rákoš.

„32-ročný vodič vozidla Fiat Marea  zo Slovenskej Ľupče, jazdil po vedľajšej ceste v smere od Sliača do križovatky s ulicou Strážska cesta, smerom do centra mesta, kde nedal prednosť v jazde vozidlu VW Golf, ktoré viedla 54-ročná vodička zo Zvolena a ktorá jazdila po hlavnej ceste v smere Zvolen – centrum na smer Strážska cesta a 26-ročnému vodičovi zo Zvolena, ktorý jazdil na vozidle Peugeot 206 po hlavnej ceste od Strážskej cesty smerom na Zvolen -centrum,“ povedala krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Tá zároveň dodala, že následkom toho došlo k čelnej zrážke dvoch vozidiel a to Fiatu Marea  a VW Golf. Pri dopravnej nehode sa vodička a vodič Fiatu ľahko zranili. Alkohol u nich zistený nebol. Škoda na vozidlách je odhadnutá na 5500 eur.

Zábery z čelnej zrážky áut na zvolenskej križovatke
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM