Nicole Regecová Kultúra Kultúra

Na Zvolenskom zámku bude strašiť. Príďte v kostýme a stanete sa súčasťou deja

Kto sa bojí, nech nechodí... na zámok! A kto sa nebojí, tak na tejto akcii nesmie chýbať. Máte jedinečnú možnosť, preukázať odvahu priamo v historických chodbách najväčšej pýchy Zvolena.

Ilustračný obrázok k článku Na Zvolenskom zámku bude strašiť. Príďte v kostýme a stanete sa súčasťou deja
Zdroj: TASR

Koniec koncov, žiaden strach. Nebudete sa totiž len báť, no ako vyplýva z názvu akcie – Noc strachu a smiechu, organizátori sľubujú aj kvalitnú zábavu. A už vonkoncom sa neobávajte, že by Ples tajomných bytostí bol ozajstný. Pretože na zámku pod Pustým hradom zažijete len hercov. Tí pochádzajú priamo z divadelného zoskupenia Tormen, ktoré sa špecializuje na imitáciu starovekých scénok. Taktiež sa predstaví aj skupina historického šermu Ricasso.

Tešiť sa môžete na Divadlo na Vysokej nohe, presnejšie kabinet Dr. Van Helsinga alebo sanatórium pre stratené duše. A pozor – pre tých najodvážnejších prichádza ozajstná výzva. Ak prídete v kostýme nejakej tajomnej postavy, môžete sa stať súčasťou deja!

Celá Noc strachu a smiechu bude prebiehať v priestoroch Zvolenského zámku v piatok 6. mája a v sobotu 7. mája. Každý deň budú až tri vstupy na predstavenia, a to o 19:00, 21:00 a 23:00.

Čítajte tiež:

Nový videoklip mladého zvolenského rapera. Dráždivými zábermi upozorňuje na povrchnosť ľudí

FOTO: Rozkvitli sídliská aj námestie. Zábery, zachytávajúce krásu jari vo Zvolene

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM