Eva Drugdová Kultúra

NAJ akcie nadchádzajúceho víkendu. Zvolenčania, tipy ako ušité pre vás

Aj vy premýšľate, kde by ste sa mohli zabaviť počas voľných dní? V našej redakcii sme pre vás vybrali rovnú desiatku akcií.

Ilustračný obrázok k článku NAJ akcie nadchádzajúceho víkendu. Zvolenčania, tipy ako ušité pre vás
20
Galéria
Foto: Eva Drugdová / Zdroj: Dnes24.sk

Zvolenský výtvarný salón

30. júna 2017 o 17.00, Stará radnica

Zvolenská sedmička vás v spolupráci s mestom Zvolen pozýva na 24. ročník Zvolenského výtvarného salónu, ktorý sa bude konať v Starej radnici. Výstavu si budete môcť pozrieť až do 27. júla.

Ja, zloduch 3

30. júna 2017 o 19.15, Kino Star

Počas víkendu si s deťmi môžete zájsť do kina na úspešnú animovanú rozprávku, na ktorej sa istotne pobavíte. Bývalého zloducha Grua čaká totiž kopec nepríjemností a dobrodružstva s jeho malými Mimoňmi.

AC DC Revival

30. júna 2017 o 21.00, Jack's Pub, Námestie SNP Zvolen

V piatok večer bude rušno aj vo zvolenskom pube, kde sa predstaví AC DC REVIVAL. Ide údajne o najlepšie AC DC na Slovensku, ktoré sa postará o výbornú náladu.

Majo Labuda s kapelou

30. júna 2017 o 21.00, Nočný bar Hotel Poľana

Známeho slovenského herca budete môcť zažiť v novej úlohe. Svojimi piesňami a nezameniteľným hlasom sa v piatok večer v Poľane postará o výbornú náladu.

Buď fit nie len IT

1. júla 2017 o 8.30, Bakova Jama – areál firmy Isokman

Zvolenská bežecká liga organizuje 4. ročník podujatia Buď fit nie len IT, počas ktorého si budete môcť vynikajúco zašportovať. Okrem hlavných pretekov je na programe aj hobby beh či detská súťaž. Zo sprievodných akcií vaše ratolesti istotne poteší jazda na koni alebo lukostreľba.

Hurá! Koniec škola

1. júla 2017 od 12.00 do 17.00, Masarykov dvor

Vysvedčenie a začiatok prázdnin môžete osláviť na Masarykovom dvore, kde na vaše deti čaká bohatý program. O zábavu a dobrú náladu bude postarané. Na deti čaká nafukovací vláčik, prekážková dráha či skákací hrad.

Vivat Vakácie

1. júla 2017 o 17.00, Areál ZŠ M. Rázusa – Zlatý Potok

V sobotu podvečer na Zlatom Potoku nuda nehrozí. Môžete sa tešiť na bohatý program, ktorý zaujme predovšetkým vaše deti. Budú sa môcť zúčastniť detskej olympiády, vyskúšať si jazdu po dopravnom ihrisku, pozrieť divadelnú rozprávku či vystúpenie sokoliarov a skupiny historického šermu. Večer nebude chýbať vystúpenie tanečných a hudobných skupín a príde aj kúzelník.

Brloh

1. júla 2017 o 20.40, Kino Star

Zvolenské kino ponúka zábavu aj pre dospelých a v komédii Brloh sa stretnete s množstvom vtipných a akčných príhod. Keď Scott a Kate Johansenovci zistia, že stratili finančný fond na vysnívané štúdia svojej dcéry, rozhodnú sa s pomocou akčného suseda zriadiť si v jeho dome nelegálne súkromné kasíno. Aké trampoty ich pritom čakajú?

Júlové nedele budú patriť deťom

2. júla 2017 o 17.00, Fun zóna

Každú júlovú nedeľu o piatej sa vaše deti vo Fun zóne budú môcť tešiť na skvelý program. Už 2. júla sa predstaví Divadlo Zelienka s Rozprávkou o hlúpej žene, no a nuda nehrozí ani nasledujúce týždne. Nebudú chýbať čítania pre deti s tvorivými dielňami či cvičením baby gym. No a na pláne sú aj ďalšie rozprávky Divadla z domčeka a Divadla NAtraKY.

Koncert Kristína & band

2. júla 2017 o 18.00, Nádvorie Palace – Kúpele Sliač

Záver týždňa si môžete spríjemniť koncertom na Sliači, kde sa môžete tešiť na vystúpenie známej slovenskej speváčky Kristíny.

Foto: ilustračné

V OBRAZOCH: Letné dni na zvolenskom námestí
20
Galéria
Foto: Eva Drugdová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM