Stanislav Černák Rôzne

Nálada na námestí bola výborná: Zvolen má za sebou ďalšie nedeľné korzo. FOTO

Aj uplynulý záverečný deň víkendu patril vo Zvolene nedeľnému korzu. Podujatie si získava, čoraz väčšiu obľubu. Pozrite si ho vo fotografiách.

Ilustračný obrázok k článku Nálada na námestí bola výborná: Zvolen má za sebou ďalšie nedeľné korzo. FOTO
Zdroj: Dnes24.sk

V pokračovaní druhé nedeľné korzo prinieslo okrem slnečného podvečera niekoľko hostí. Pódium okrem študentov umeleckých škôl HTS Pavla Kováča a Pink Harmony privítalo hercov Súdnej siene, ktorí pokračovali pod pódiom autogramiádou. Na záver zahrali zvolenskí Pacipacifik.

„Na námestí sa tancovalo, prechádzalo, sedelo. V detskej zóne deti s rodičmi a Tromi orieškami opäť majstrovali drobné umelecké diela alebo sa bláznili vo Zvolenskej obývačke. V jednej z páuz prišla aj Senior elita, skupina tanečníkov, a predviedla ukážku country tancov. Tie si potom mohli zatancovať Zvolenčania priamo počas koncertu Pacipacifik. Nechýbalo tradične divadielko ani bábková šou. Nálada bola presne taká ako počasie – výborná,“ povedala hovorkyňa Zvolena Eva Ježovičová.

Zvolenčania sa už teraz môžu tešiť na ďalšiu nedeľu, kedy je prichystané ďalšie korzo. Ponesie sa v duchu otcov a ich detí, bude opäť o zábave, umení, tvorbe a pohode. „Súčasťou bude aj piknik Rady mladých s názvom Nedeľní štúrovník spojený so súťažou o najlepší domáci koláč, do ktorej sa môže zapojiť ktokoľvek. Na podujatie vás opäť odvezie retrobus,“ dodala Ježovičová.

Čítajte tiež:

Zvolen odštartoval tradíciu nedeľných korz: TAKTO to vyzeralo na námestí

Foto: Pavel Albert

Ľudia sa počas ďalšieho zvolenského korzovania výborne zabávali
14
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM