Eva Drugdová Kultúra

Naplánujte si víkend v predstihu. Šikovný prehľad TOP 10 akcií vo Zvolene

Voľné dni sú predo dvermi. Kam sa vo Zvolene oplatí skočiť za zábavou? Poradíme vám!

Ilustračný obrázok k článku Naplánujte si víkend v predstihu. Šikovný prehľad TOP 10 akcií vo Zvolene
10
Galéria
Foto: Nicole Regecová

Dni mesta Zvolen

26. až 27. mája 2017, Námestie SNP

Blížiace sa Dni mesta Zvolen prinesú istotne zaujímavý program pre všetky vekové kategórie. Nebude chýbať jarmok ľudových remesiel, hudobný program, vystúpenie mažoretiek a ukážky policajnej práce. No a príde tiež Tomáš Bezdeda, Band Quennmania či La Gioia.

Deň otvorených dverí Pink Harmony

26. mája 2017 o 9.00, Školy športu a umenia Pink Harmony

Športové gymnázium a konzervatórium PinkHarmony vás pozýva na Deň otvorených dverí, počas ktorého si môžete pozrieť to naj, čo sa na škole deje.

Premietanie filmu Piata loď

26. mája 2017 o 17.30, Filmový skoro klub, Námestie SNP

Piatkový večer si môžete spestriť premietaním slovenského filmu Piata loď, ktorý získal ocenenie na filmovom festivale Berlinale. Na premietaní nebude chýbať ani režisérka, Iveta Grófová a autorka knihy Piata Loď Monika Kompaníková.

Skupina YPS

26. mája 2017 o 21.00, Hotel Poľana

Hudba musí byť súčasťou piatkového večera a v Hoteli Poľana si môžete vypočuť world music v podaní skupiny YPS.

Davová psychóza tour 2017

26. mája 2017, Dom kultúry ŽSR

Punková kapela Davová psychóza vyráža po štyroch rokoch na turné a neobíde ani Zvolen. Kapela si zároveň pripomína 30. výročie a môžete sa teda pripraviť na poriadnu šou. Zostavili si playlist 25 skladieb a v rámci repertoáru zaznejú aj skladby, ktoré kapela nehrala vyše 15 rokov.

Funken Gruven 83 w/Saxana

26. mája 2017 o 21.00, Korzo Café

Čaká vás večer plný housovej hudby, zábavy a nekonečnej energie. Spestrením bude aj Saxana.

Deň detí a Deň otvorených dverí 2017

27. mája 2017 o 10.00, Rezidencia Hron

Rezidencia Hron plánuje v sobotu Deň otvorených dverí, počas ktorého si budete môcť pozrieť voľné byty a trendy v bývaní. Zároveň však oslávite Deň detí so svojimi ratolesťami, na ktoré čaká bohatý program. Zabaviť sa môžu pri rôznych súťažiach, divadielku a hasičskej ukážke. No a na záver príde koncert Emmy Drobnej a Štepána Urbana.

Maratón ženskej duše

27. mája 2017 o 10.00, Občianske centrum OKO, Zvolen Západ

V občianskom centre vás v sobotu čaká príjemne strávený deň so známymi ženskými osobnosťami, ktoré vám okrem iného prezradia aj tajomstvá svojho úspechu. Nebude chýbať ani primátorka Lenka Balkovičová a poslankyňa Alžbeta Staníková. V rozhovore na telo sa dozviete, aké to je byť ženou v politike a zvládať domácnosť. Vzácnym hosťom bude taktiež speváčka Tina, ktorá zodpovie všetky vaše otázky. Okrem iného získate informácie o japonských jedlách, vegánskej strave, ale aj partnerských vzťahoch. No a na záver môžete vyhrať v tombole.

MDD a chodník rozprávkovým lesom

28. mája 2017 od 9.00 do 12.00, Námestie SNP a Pustý hrad

Medzinárodný deň detí budú môcť vaše ratolesti osláviť aj tento rok na zvolenskom námestí, kde na nich čaká bohatý program. Nebudú chýbať ani rôzne atrakcie, balóny, skákadlá a maľovanie na tvár. Tí šikovnejší sa môžu vybrať na cestu rozprávkovým lesom, ktorá povedie až na Pustý hrad a odmena za výstup ich istotne neminie. Pod Pustý hrad vás z Námestia SNP odvezie vláčik.

Majstrovstvá Slovenska detí vo fitness 2017

28. mája 2017 o 12.00, ŠH TU Zvolen

Mladí pretekári budú bojovať o titul majstrov republiky vo fitness, pričom konkurencia bude naozaj silná. Na súťaži sa zúčastní až sto detí. Akciu organizuje Tanečno-športový klub F.R.E.S.H. Zvolen pod vedením Zuzany Niščákovej.

Foto: ilustračné

V OBRAZOCH: Leto v uliciach Zvolena
10
Galéria
Foto: Oliver Kuklovský
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM