Nicole Regecová Kultúra

Nedeľné korzá pod Pustým hradom nabité programom: Jozef Banáš, Dano Heriban aj známi Zvolenčania!

Kedysi sme sa mohli baviť na takzvaných korzách pravidelne raz do týždňa. Staré časy sú síce nenávratne preč, no "korzovanie" na námestí v centre mesta pod Urpínom, máte možnosť zažiť opäť. Obľúbená akcia odkryla viaceré lákadlá a myslelo sa aj na najmenších!

Ilustračný obrázok k článku Nedeľné korzá pod Pustým hradom nabité programom: Jozef Banáš, Dano Heriban aj známi Zvolenčania!
Zdroj: Mesto Zvolen

Už minulý rok prišlo mesto pod Pustým hradom s novým letným podujatím, nazývaným nedeľné Zvolenské korzo. Akcia zožala úspech, a po roku je tu už druhý ročník. Každú júnovú nedeľu si môžete spríjemniť pripraveným programom na Námestí SNP. Koncepciou všetkých akcií vás bude tradične sprevádzať zvolenský herec a moderátor Radoslav Kuric.

Hlavný program sa bude odohrávať na pódiu pri Valaške. Na svoje si prídu aj rodičia s deťmi, ktorým je venovaná špeciálna detská zóna so samostatnými činnosťami pre tých najmenších. Čakajú nás celkovo štyri diskusie vo Fun zóne, kde si zgustnú všetci výreční Zvolenčania. Okrem toho sa môžete tešiť na množstvo postranných atrakcií ako retro fotokútik, tanečné workshopy, jazdenie na koníkoch, pikniky a mnoho iného.

Medzi najväčšími lákadlami, ktoré majú zatraktívniť podujatie sú známe mená z celého Slovenska. Vystúpi superstaristka Natália Hatalová, vypočujete si koncert herca Dana Heribana zo seriálu Horná Dolná, ukáže sa aj jeden z popredných slovenských spisovateľov Jozef Banáš či úspešná herečka Eva Pavlíková z nitrianskeho Divadla Andreja Bagara.

Samozrejme, zaúradujú aj osobnosti nášho mesta. Rapom osvieži korzo mladý umelec Marks, zatancuje tanečná škola Štefana Chleba – Wanted, zábavu ľudového rázu budú mať na starosti miestne folklórne súbory Marína či Zornička a zahrá aj skupina Zvolenskí vrchári.

Nenechajte si preto ujsť spoločnú príjemnú atmosféru oddychového podujatia 5., 12., 19. a ani 26. júna. Kompletný program nájdete na plagáte v našej fotogalérii!

Čítajte tiež:

VIDEO: Úchvatné letecké zábery tajomného miesta. Unikátny most neďaleko Zvolena v 4K rozlíšení!

Lukáš Adamec, ukážky kynológie či remeselný jarmok. Dni mesta Zvolen odhalili lákadlá!

Foto: ilustračné

Plagát Nedeľného korza 2016
1
Galéria
Zdroj: Mesto Zvolen
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM