Marcel Mojžiš Rôzne

Neobyklý úkaz vo Zvolene: Poslanec rozdával prekvapeným ženám kvety

Poslanec za SDKÚ-DS Ľudovít Kaník cez víkend zavítal pod Pustý hrad a to naozaj netradične - s obrovskou kyticou v rukách. Ženám, ktoré v meste stretol, totiž rozdával kvety. Tie tak zažili nečakané prekvapenie ku Dňu matiek.

Ilustračný obrázok k článku Neobyklý úkaz vo Zvolene: Poslanec rozdával prekvapeným ženám kvety
Zdroj: Dnes24.sk

Stretnúť v meste poslanca parlamentu s množstvom kvetov v ruke to nie je vo Zvolene naozaj každodenný obrázok. Presne takýto výjav však mohli obyvatelia či návštevníci nášho mesta vidieť hneď v druhý deň víkendu.

Prekvapenie v uliciach

V sobotu pod Pustý hrad zavítal poslanec NR SR Ľudovít Kaník, neprišiel však s prázdnymi rukami. Mnohé ženy boli naozaj prekvapené, keď od známeho politika z ničoho nič dostali kvet. Niektoré aj sprvu rozmýšľali, prečo si takúto pozornosť zaslúžili. Potom im však hneď došlo, že je Deň matiek. „Aj som rozmýšľala, či kvet od pána Kaníka prijmem, že reku či sa môj manžel nebude hnevať. Ale to len tak žartujem, viem, že s tým nebude mať problém. Aspoň dúfam,“ smiala sa jedna z okoloidúcich Zvolenčaniek.

Ľudovít Kaník sa nám priznal, že rozdávať kvety na ulici mu vôbec neprekážalo, ale naopak. Plány mu však mierne narušilo počasie. „Vybral som sa do ulíc Zvolena a aj Banskej Bystrice, aby som osobne zablahoželal ženám ku Dňu matiek a venoval im kvet. Bystrica nás privítala dažďom a búrkou, takže sme sa museli z ulice presunúť do nákupného centra,“ prezradil nám poslanec NR SR, ktorý kvetom stihol obdarovať množstvo prechádzajúcich ži­en.

Úsmevy ako odmena

Kaníkovi boli odmenou úsmevy a potešenie v očiach obdarovaných žien. „Je to to najmenej, čo môžeme urobiť. Každý deň by sme si mali pripomínať, s akou láskou nás naše mamy vychovávali a starali sa o nás,“ dodal a potom už utekal domov. Ako nám prezradil, ponáhľal sa ružou potešiť aj svoju mamu.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM