Krimi

Nepríjemné slová zvolenskej polície iba pár dní pred sviatkami: KTO sa objavil v uliciach nášho mesta?

Slová, ktoré iba pár dní pred najkrajšími sviatkami roka nikoho nepotešia. Zvolenská mestská polícia sa rozhodla zdvihnúť varovný prst. Veď sledujte, kto sa podľa strážcov poriadku objavil v uliciach nášho mesta.

Ilustračný obrázok k článku Nepríjemné slová zvolenskej polície iba pár dní pred sviatkami: KTO sa objavil v uliciach nášho mesta?
Foto: Marcel Páleš

V meste pod Pustým hradom buďte opatrní. Vo zvolenských uliciach podľa slov strážcov poriadku totiž úradujú vreckoví zlodeji a podvodníci.

„Predvianočné obdobie využívajú podvodníci a vreckoví zlodeji, pred ktorými by sa nemali mať na pozore iba starší ľudia. Vo zvolenských uliciach sa opäť objavili vreckári, ktorí si od ľudí pýtajú peniaze, alebo sa iným spôsobom snažia zneužiť situáciu na verejnosti vo svoj prospech,“ uviedol Juraj Chabada, náčelník Mestskej polície Zvolen.

Zvolenskí strážcovia poriadku radia ľuďom, aby boli opatrní, ako na ulici, tak aj do svojho príbytku a nevpúšťali do bytov cudzích ľudí.*** „Prosíme občanov, aby všetky podozrivé delikty, hlásili na Mestskej polícii Zvolen č. 159,“*** dodal na záver Juraj Chabada.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM