Jana Mlynarova Hokej

Neuskutočnený zápas Zvolena s L.Mikulášom sa odohrá v náhradnom termíne

Zápas sa stihne odohrať ešte v tretej štvrtine základnej časti.

Neodohratý zápas 31. kola hokejovej Slovnaft extraligy medzi klubmi HKM Zvolen a MHk 32 Liptovský Mikuláš sa odohrá v náhradnom termíne 26. januára. Rozhodol o tom najvyšší riadiaci orgán súťaže Pro-Hokej na štvrtkovom zasadnutí.

Výkonný riaditeľ Pro-Hokeja Vladimír Paštinský uviedol, že neodohratý zápas sa na základe súhlasného stanoviska HKM Zvolen, MHk 32 Liptovský Mikuláš a ostatných extraligových klubov odohrá 26.januára o 17,00 vo Zvolene. „Sme radi, že v závere rokovaní boli zástupcovia Liptovského Mikuláša ochotní dohodnúť sa na náhradnom termíne. Zápas sa stihne odohrať ešte v tretej štvrtine základnej časti, o čo nám všetkým išlo," uviedol Paštinský.

Oba kluby dostali výstrahy z dôvodu nenastúpenia na stretnutie a Zvolenu pre nedodržanie úradného začiatku zápasu bol udelený peňažný trest vo výške 996 eur a povinnosti zaplatiť poplatky spojené so samotným disciplinárnym konaním. Zvolenský klub je tiež povinný nahradiť hosťujúcemu klubu všetky „relevantné a zdôvodniteľné náklady v súvislosti s neodohratým stretnutím".

zdroj:Petit Press

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM