Stanislav Černák Správy

Nevábne priestory sa zútulnia: V nemocnici odštartovala rekonštrukcia, trvať bude niekoľko mesiacov

Pacienti sa môžu tešiť na nové zmodernizované interné oddelenie. Rekonštrukcia bude trvať niekoľko mesiacov, no skvalitní prostredie na vyťaženom oddelení.

Ilustračný obrázok k článku Nevábne priestory sa zútulnia: V nemocnici odštartovala rekonštrukcia, trvať bude niekoľko mesiacov
Zdroj: Dnes24.sk

Dobré správy pre pacientov krupinskej nemocnice. Nemocnica Zvolen, člen skupiny AGEL, ako prevádzkovateľ tamojšieho špitálu, v spolupráci s Mestom Krupina, začala rekonštruovať interné oddelenie. Vďaka investícii, ktorá presiahne 15 000 eur, budú vynovené predovšetkým izby pre pacientov.

V rámci rekonštrukcie budú na celom oddelení vymenené podlahy, obklady, svetlá, izby budú postupne vymaľované a zariadené novým nábytkom.

„Rekonštrukcia interného oddelenia prebehne za plnej prevádzky oddelenia, preto je nutné ju robiť postupne, po jednotlivých izbách a bude trvať niekoľko mesiacov. Všetky stavebné úpravy sa snažíme robiť čo najšetrnejšie voči pacientom, ale nie je vylúčené, že nastanú neočakávané obmedzenia, za ktoré sa pacientom vopred ospravedlňujeme,“ povedal riaditeľ nemocnice Jozef Botka s tým, že nevyhovujúce priestory sa tak čoskoro zútulnia a zvýši sa komfort pacientov.

Foto: archív Nemocnice Zvolen

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM