Stanislav Černák Krimi

Ničivý požiar vo dvore predajne vozidiel: Kvôli vyčíňaniu podpaľača sa ocitli autá v plameňoch!

Zatiaľ neznámy páchateľ spôsobil požiar áut v predajni vozidiel na Strážskej ceste. Odniesli si to autá Škoda Superb a Škoda Rapid.

Ilustračný obrázok k článku Ničivý požiar vo dvore predajne vozidiel: Kvôli vyčíňaniu podpaľača sa ocitli autá v plameňoch!
Zdroj: Policajný zbor SR

Vyšetrovateľ vo Zvolene začal trestné stíhanie vo veci zločinu poškodzovania cudzej veci. „Doposiaľ neznámy páchateľ v nedeľu (23.2.) okolo 21.hodiny vo Zvolene na Strážskej ceste vo dvore predajne vozidiel, nezisteným spôsobom za použitia nezistených látok spôsobil požiar vedľa seba zaparkovaných dvoch motorových vozidiel Škoda Superb a Škoda Rapid,“ povedala krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Ako ďalej uviedla, tak na vozidlách požiar úplne zničil motorovú časť, prednú časť interiéru a boli zhorené aj kolesá na predných nápravách. Požiar poškodil aj vedľa stojace vozidlo Škoda Rapid. „Poškodením vozidiel bola spôsobená škoda odhadnutá na viac ako 26 000. Po páchateľovi polícia pátra. Za tento zločin mu hrozí trest odňatia slobody na 3 až 8 rokov,“ dodala Faltániová.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM