Jakub Forgács Správy

Novinka pri cestovaní zvolenskou MHD: Už o pár dní môžeme jazdiť na časové lístky, koľko budú stáť?

Aj vy cestujete zvolenskou MHD? Potom pozorne čítajte čerstvé informácie. Od Nového roka budú u nás platiť nové tarifné podmienky. Najdôležitejšia zmena sa týka zavedenia časových lístkov. Aké ich typy si môžete zakúpiť a koľko budú stáť?

Ilustračný obrázok k článku Novinka pri cestovaní zvolenskou MHD: Už o pár dní môžeme jazdiť na časové lístky, koľko budú stáť?
Zdroj: TASR

Ako uviedol oficiálny web SAD Zvolen, v MHD Zvolen budú od 1. januára 2016 platiť nové tarifné podmienky. „Najdôležitejšia zmena je v zavedení časových lístkov pre držiteľov dopravnej karty "Občianska karta“. Časové lístky si môže zakúpiť držiteľ dopravnej karty „Občianska karta“ v Dopravnej kancelárii spoločnosti na Autobusovej stanici vo Zvolene už od 4. januára 2016," píše sa na stránke s tým, že na linkách MHD Zvolen budú akceptované od 4. januára 2016.

Časový lístok je možné zakúpiť len na predpredajnom mieste dopravcu – v Dopravnej kancelárii na Autobusovej stanici vo Zvolene – v pracovných dňoch od 7:00 do 17:00. Časový lístok – Základný si môže zakúpiť dospelá osoba a mladistvý, starší ako 15 rokov veku, pokiaľ je držiteľom platnej dopravnej karty typu „Občianska karta“.

Pre zakúpenie časového lístka potrebujete predložiť platný doklad totožnosti alebo platný pas a platnú dopravnú kartu „Občianska karta“ vydanú SAD Zvolen na meno držiteľa podľa dokladu totožnosti. A aké časové lístky si vlastne môžete zaobstarať a koľko budú stáť? Zakúpiť si budete môcť jeden z dvoch druhov časových lístkov:

  • časový lístok základný – 30 dňový, v cene 19,00 eur s DPH
  • časový lístok základný – 90 dňový, v cene 54,00 eur s DPH

Čítajte tiež:

Cestujúci v Bystrici dostanú darček, ktorý nadchne množstvo ľudí: Koho by už len toto v MHD nepotešilo!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM