Stanislav Černák Hokej

Novinky v HKM Zvolen: Tréner Turek oznámil meno svojho asistenta, je ním bývalý český obranca

HKM Zvolen zverejnil meno asistenta trénera Josefa Tureka. Prečítajte si aj ďalšie novinky z kuchyne nášho hokejového klubu.

Ilustračný obrázok k článku Novinky v HKM Zvolen: Tréner Turek oznámil meno svojho asistenta, je ním bývalý český obranca
Zdroj: TASR

Ivan Černý sa stal asistentom hlavného trénera Josefa Tureka v extraligovom hokejovom klube HKM Zvolen. Päťdesiatpäťročný bývalý obranca sa funkcie ujal už v pondelok a popri povinnostiach v A-mužstve bude tvoriť s Branislavom Štímelom trénerskú dvojicu aj pri tíme juniorov HKM. Informovali o tom oficiálna internetová stránka a facebookový profil zvolenského klubu.

V utorok sa pod Pustým hradom objavil na ľade aj 22-ročný obranca Peter Hraško, ktorý nedávno neuspel na skúške v tíme nováčika českej extraligy HC Olomouc. Zvolenský odchovanec a v uplynulej sezóne s 22 bodmi (8+14) najproduktívnejší zadák HKM by sa mohol do mužstva vrátiť, v súčasnosti rokuje s vedením klubu o zmluve. Na skúške je vo Zvolene aj brankár Richard Sabol, ktorý v minulej sezóne pôsobil u rivala HC'05 Banská Bystrica.

Černý počas hráčskej kariéry obliekal dres Slovana Bratislava i Kladna, v roku 1979 v drese „belasých“ zažil oslavy prvého federálneho titulu pre slovenský hokejový klub. Vo funkcii hlavného trénera, resp. asistenta pôsobil na striedačkách Senice, Nitry či Skalice, dve sezóny strávil pri mládežníckom hokeji v Taliansku.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM