Hokej

Novými posilami hokejového klubu HKM Zvolen by sa mali stať brankár Marek Š

Ilustračný obrázok k článku Novými posilami hokejového klubu HKM Zvolen by sa mali stať brankár Marek
Š
4
Galéria

Novými posilami hokejového klubu HKM Zvolen by sa mali stať brankár Marek Šimko a obranca Michal Novák. Obaja sa v pondelok zapojili do tréningového procesu pod Pustým hradom a čoskoro by mali podpísať s tipsportligistom zmluvy.

Ako informovala webstránka HKM, rokovania s oboma hráčmi stále prebiehajú a ukončené by mali byť najneskôr v stredu dopoludnia. Pokiaľ zvolenský klub nájde s nimi spoločnú reč a podarí sa včas vybaviť všetky nevyhnutné papierové formality, obaja budú trénerovi Milanovi Stašovi k dispozícii už v stredajšom zápase 20. kola Tipsport Ligy na ľade Dukly Trenčín (18:00).

Šimko (28) sa vracia do materského klubu po pôsobení v kazašskom Irtyše Pavlodar a Nových Zámkoch, za ktoré odchytal v prebiehajúcej sezóne desať zápasov s úspešnosťou 91,7 percenta a gólovým priemerom 2,81. Novák (34) si v najvyššej slovenskej súťaži okrem rodnej Skalice zahral aj v drese Košíc, Nitry a naposledy Trenčína. Za Duklu v aktuálnom ročníku odohral 19 duelov, v ktorých strelil tri góly a deväťkrát asistoval.

Foto: ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM