Nicole Regecová Kultúra

Nudiť sa v novom týždni rozhodne nebudeme: Výber akcií, ktoré vo Zvolene stoja za pozornosť

Kvalitný oddych vždy príde vhod. A vyraziť si na zaujímavú akciu, rozhodne patrí medzi super spôsob relaxu. Prinášame vám preto prehľad zaujímavých podujatí, ktoré vám odporúčame vo Zvolene zažiť.

Ilustračný obrázok k článku Nudiť sa v novom týždni rozhodne nebudeme: Výber akcií, ktoré vo Zvolene stoja za pozornosť
Foto: Marcel Páleš

CELEBRITY s.r.o.

5. apríla o 16.00, Divadlo J. G. Tajovského

Komédia Celebrity s.r.o. prináša aktuálny pohľad do televízie počas nakrúcania nekonečného seriálu. Zákulisné vzťahy medzi hercami i štábom ukazujú v humornom svetle pravú tvár mediálneho biznisu aj takzvaných celebrít.

Duo z Colorada: Songs of the fall

6. apríla o 19.00, Stará Radnica

Ak máte radi kvalitnú muziku, máme pre vás zaujímavý tip. Americká hudba v podaní Dua z Colorada, doprevádzaná hrou na bendžo a gitaru sa predstaví už v stredu v Starej Radnici.

Hokej semifinále: HKM Zvolen vs. HK Nitra

7. apríla o 17.00, Zimný štadión

Boje o finále play off hokejovej Tipsport ligy vrcholia. Aj vy môžete prísť podporiť bryndziarov na domácom ľade proti HK Nitra.

Cestopis Nový Zéland

7. apríla o 18.00, Kafé Džezva

Zaujímajú vás ďaleké krajiny a radi by ste sa o nich dozvedeli viac? Vypočujte si cestopis s Ľubou Tomkovou o Novom Zélande – krajine, kde nájdete všetko.

Divadelná premiéra: Sliepka

8. apríla 2016 o 18.30, Divadlo Jozefa Gregora Tajovského

Týždeň vo Zvolene nebude ochudobnený ani o lákavé divadelné predstavenia. Jedným z nich je aj premiéra kultovej ruskej komédie, ktorá nazerá veselo i vážne na život hercov v súkromí.

PAJA a STANO POČAJOVCI

8. apríla 2016 o 19.30, Kafé Džezva

Stano a Paja sú hudobné a partnerské duo a perfektne im to spolu ladí.) Hovoria si aj PayaAya. Spojenie fingerstyle s jazzovými vplyvmi, hladivý a pôvabný ženský vokál, miestami splývajúci s mužským, skvelé texty Petra Konečného, vlastné verzie niektorých džezových štandardov.

Zvolenská Corrida

9. apríla o 9.00, pešia zóna námestia SNP

Mesto Zvolen v spolupráci s občianskym združením Slovenský šport organizujú akciu pre nadšencov behu, v rámci ktorej si na svoje príde skutočne každý. Chystajú sa voľný rodinný beh, beh matiek s deťmi a hlavný pretek. Podujatie je súčasťou Zvolenskej bežeckej ligy.

ZOČI VOČI tour 2016

9. apríla o 17.30, Dom kultúry ŽSR

Známa slovenská kapela Zoči Voči vyrazila na turné. Ich fanúšikov pod Pustým hradom iste poteší, že v sobotu bude jej zástavkou práve Zvolen.

Restart Freestyle Battle 2016

9. apríl 2016 o 20.00, Ministry of fun Zvolen

Jedinečné podujatie svojho druhu na Slovensku! Súťaž je zameraná na objavenie nových hip-hopových talentov. Porotu budú tvoriť známe tváre slovenského rapu – Čistychov, Strapo, Zverina a Shomi.

Miro Bárdi – Maľby

Počas celého týždňa od 8.00 do 16.00, Galéria na Tehelnej

Všetci milovníci výtvarného umenia si budú môcť prísť na svoje počas celého týždňa. V Galérii na Tehelnej je totiž výstava obrazov Miroslava Bárdiho. Zobrazenia sú zamerané hlavne na krajinné krásy a hudbu.

Čítajte tiež:

Zvolen spúšťa na známom sídlisku nový projekt: Západ bude zónou s rezidentským parkovaním

Zvolen vyrovnal stav semifinále s Nitrou: Rozhodol jediný gól

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM