Eva Drugdová Rôzne Správy

Obľúbená lekárka, taxikár, ale aj novinky vo Zvolene: Najčítanejšie témy týždňa

Ktoré témy minulého týždňa zaujali Zvolenčanov? Bolo ich mnoho, no prinášame vám prehľad piatich, na ktoré ste klikali najviac.

Ilustračný obrázok k článku Obľúbená lekárka, taxikár, ale aj novinky vo Zvolene: Najčítanejšie témy týždňa
40
Galéria
Foto: Eva Drugdová / Zdroj: Dnes24.sk

Témy, týkajúce sa Zvolena boli na dennom poriadku aj minulý týždeň. Priniesli sme vám rozhovory so zaujímavými ľuďmi, ale aj novinky o našom meste. Bolo veľa článkov, ktoré vás zaujali. Prinášame vám päť NAJ.

Šikovná fotografka

Začiatkom týždňa sme vám priniesli rozhovor s mladou a šikovnou fotografkou, ktorá obľubuje fotenie babätiek. Jej klientmi sú dokonca aj dvojtýždňové novorodeniatka. Fotenie malých detí je niekedy poriadna fuška. Ako to dokáže zvládnuť?

Obnova vnútrobloku

Zvolen sa uchádza o nenávratný finančný príspevok a plánuje veľkú rekonštrukciu. Mala by prebehnúť v centre mesta vo vnútrobloku ulíc Hrnčiarskej, Kozačeka a Bystrického radu. Dočkať sa máme nových chodníkov a myslí sa aj na imobilných. Súčasťou projektu sú tiež detské ihriská a mnoho ďalšieho.

Krásna fontána

Pri Technickej univerzite vyrástla nová fontána, ktorú univerzita spolu s mestom Zvolen vybudovala v rámci projektu Biotechnické inovácie v meste. Nie je to pritom obyčajná fontána, ale na dažďovú vodu. Okrem toho, že je ekologická, teší všetkých okoloidúcich. V tomto období je príjemným osviežením.

Obľúbená lekárka

Rozhovor s obľúbenou detskou lekárkou zaujal mnohých Zvolenčanov. Jaroslava Chovanová má dlhoročné skúsenosti s deťmi a svoje povolanie by nevymenila za žiadnu cenu. Prezradila nám kuriozity zo svojej praxe, ale aj to, čo rodičia v súčasnosti zanedbávajú. A čo radí pri horúčavách?

Zvolenský taxikár

Taxikár Stano je známy po celom Zvolene a za šesť rokov svojej práce previezol množstvo zákazníkov. Zažil rôzne vtipné situácie a najnovšie dokonca vozí deti do škôl a ľudí do práce. Podľa neho ľudia spohodlneli.

V priloženej galérii si môžete pozrieť rozkošné zábery šikovnej fotografky!

Foto: ilustračné

V OBRAZOCH: Nádherné výtvory šikovnej fotografky
40
Galéria
Zdroj: archív Michaely Spodniakovej
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM