Tlačové správy

Obľúbený festival sa vracia: Harmónia Festival zdravia a krásy prichádza už po tretíkrát do nášho regiónu!

Harmónia tela, duše a mysle prichádza opäť do Banskej Bystrice! Znova sa môžete tešiť na 2 dni plné poučných prednášok, chýbať nebudú ani známi autori ako Jozef Banáš, Igor Bukovský či Pavel "Hirax" Baričák. Kliknite a dozviete sa viac o pripravovanom programe.

Ilustračný obrázok k článku Obľúbený festival sa vracia: Harmónia Festival zdravia a krásy prichádza už po tretíkrát do nášho regiónu!
Zdroj: Dnes24.sk

Na čo sa môžu návštevníci HARMÓNIA Festivalu tešiť, nám prezradila hlavná organizátorka podujatia Katarína Mikuláková.

Začneme základnými informáciami, kedy a kde sa uskutoční banskobystrický HARMÓNIA Festival?
Podujatie sa bude konať v piatok a sobotu 15.-16.5.2015, aj tento rok využívame priestory Hotela LUX***.

Čo je pre návštevníkov HARMÓNIA Festivalu tento rok pripravené?
Pripravený je doteraz najbohatší a najpestrejší program, v rámci ktorého vystúpi 16 zaujímavých lektorov a známych osobností, 3 tematické výstavy s viac ako 65 vystavovateľmi, ako aj pestrý sprievodný program pre deti a dospelých..

Aké známe osobnosti zavítajú do Banskej Bystrice?
Pozvanie do Banskej Bystrice prijalo množstvo zvučných mien ako MUDr. IGOR BUKOVSKÝ, JOZEF BANÁŠ – autor bestsellerov Kód 1, Kód 9 a Velestúr, PAVEL „HIRAX“ BARIČÁK so svojím Šlabikárom šťastia, PETER PLANIETA – odborník na zdravé stravovanie a „BIO človek roka 2012“, PATRIK BALINT – uznávaný regresný terapeut, ZUZANA HOZHONI a ĽUBA LAPŠANSKÁ – obe dlhoročné prispievateľky do Časopisu Vitalita ai.

Aké témy prináša tohtoročná HARMÓNIA v rámci prednáškového programu?
Témy sú veľmi pestro a pútavo vyskladané – dozviete sa o homeopatii, aromaterapii, limbickom otlačku, vplyve potravín na zdravotný stav človeka, aj ako dátum nášho narodenia ovplyvňuje náš život, či ako sa vedome pripraviť na tehotenstvo a materstvo. Predstavíme vám plán B – ako viac jesť a menej vážiť, ako môžete predchádzať “zlému” cholesterolu a s ním spojeným srdcovo-cievnym chorobám a tiež problematiku potravinovej intolerancie a alergie. Dotkneme sa aj čoraz naliehavejšej témy správnej detskej výživy a detskej obezity. Zoznámite sa aj so slovenskými čarokruhmi a mandalami.

Spomínali ste bohatý sprievodný program…
Program sme obohatili o workshopy Vráťme sa k liečivej sile bylín a Rýchlokurz nevarenia. Úplnou novinkou je jedinečný zážitkový workshop jogy smiechu Ľubora Foltána. Pripravili sme pre vás taktiež výnimočnú skupinovú meditáciu Janky Sofie Thomkovej s hudobným doprovodom. Vyskúšať si budete môcť čaro orientálnych tancov, cvičení Chi Toning a Port de Bras s ALISHABOU. Krásne maličkosti si budete môcť vlastnoručne vyrobiť na kreatívnych dielňach so ZUNAartom. A ani tento rok nebudú chýbať obľúbené merania a diagnostiky zdravia, fotenie a diagnostika aury, veštenie, numerológia a tarot, výživové poradenstvo, ukážky líčenia a ochutnávky zdravej stravy.

A čo naši najmenší?
O našich najmenších sa na HARMÓNIA Festivale v Banskej Bystrici postarajú animátorky Súkromného centra voľného času a Hudobnej školy YAMAHA z Banskej Bystrice, ktoré pripravili pre deti pútavý a zábavný program – detský kútik, detské tvorivé a hudobné dielne.

Kde si môžu návštevníci zakúpiť vstupenky na podujatie?
Vstupenky si môžu návštevníci zakúpiť buď priamo na mieste v deň konania akcie, alebo za zvýhodnené ceny v predpredaji cez www.Ticketportal.sk – odporúčame z dôvodu obmedzenej kapacity prednáškovej miestnosti. Základné vstupné na výstavu je 1,50 Eur.

Viac informácií a časový harmonogram prednášok na www.HarmoniaFest.sk

MFK Ružomberok – ŽP Šport Podbrezová
1
Galéria
Obľúbený festival sa vracia: Harmónia tela, duše a mysle prichádza po tretíkrát
15
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM