Kristína Strapcová Rôzne Tlačové správy

OBRAZOM: Deti v Rezidencii Hron objavili zeleň a hasili požiar

Od hlavnej cesty vyzerá Rezidencia Hron nedostupne a uzavreto. Za vstupnou fasádou sa však otvára zelený priestor pre rodiny s deťmi a krásny výhľad na hory. Kým rodičia preskúmali okolie a vzorové byty, Rezidencia Hron otvorila dvere deťom.

Ilustračný obrázok k článku OBRAZOM: Deti v Rezidencii Hron objavili zeleň a hasili požiar
12
Galéria
Foto: Kristína Strapcová / Zdroj: PR Forum

“Prišli sme práve pre hasičov,” hovorí hneď z rána na Dni otvorených dverí mamička s dvoma synmi, ktorí sa od skákacieho hradu hrnú na detské ihrisko k hasičským autám. Rovnako ako väčšina návštevníkov je aj táto rodina prekvapená z pestrého zeleného prostredia okolo Rezidencie Hron.

Na Dni otvorených dverí, spojenom s Dňom detí, si mohli deti zasúťažiť, zamaškrtiť, skúsiť si cirkusové triky akrobacie, aj hasenie požiaru. Rodičia zatiaľ pozerali vzorové byty, pripravené pre zvedavcov i vážnych záujemcov o kúpu. “Z bytu som príjemne prekvapená, lebo je tu svetlejšie, než som si predstavovala. Myslela som, že bytovky si nazvájom tienia, ale je to tu vzdušné a svetlé,” povedala pri obhliadke Ľuboslava zo Zvolena.

Pani Mária prišla s deťmi nazrieť do Rezidencie Hrona realita sa líšila od jej predstáv. “Teraz vidím viac priestoru, aj zeleň. A vôbec som nevedela, že je tu aj priestranstvo s detským ihriskom,” uzatvára Zvolenčanka.

Rezidencia Hron má 90 bytov. Z toho je teraz voľných 50. Predávajú sa ako holobyty alebo v štandardnej výbave alebo kompletne zariadené. Obhliadku si môžete dohodnúť u Ivany Nuchalik (+421 905 848 805) alebo u Mateja Matyšeka (+421 907 369 389), ktorý v Rezidencii Hron priamo býva.

“Tešíme sa, že máme stále viac rodín s kočíkmi. Keď o rok tieto bábätká začnú behať, bude to tu krásne,” hovorí Ivana Nuchalik o atmosfére, ktorú začali tvoriť mladé rodiny v Rezidencii Hron.

(PR správa)

OBRAZOM: Deň detí v rezidencii Hron
12
Galéria
Foto: Kristína Strapcová / Zdroj: PR Forum
Zdroj: PR Forum
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM