Marcel Mojžiš Krimi

Obrovský požiar: Plamene zničili budovu za 130 000 €!

Obrovský požiar v Sielnici! Budovu, ktorá slúži na podnikanie zachvátili veľké plamene, tie začali ničiť všetko, čo sa dalo. Za celým nešťastím stojí zrejme zle dohasená cigareta. Škody sa šplhajú až do výšky 130 000 eur!

K požiaru došlo v pondelok vo večerných hodinách. Približne o 18.00 až 18.30 sa budovou v Sielnici začali šíriť prvé plamene, netrvalo dlho a nabrali na obrovskej sile. Potom už len ničili všetko, čo im stálo v ceste.

[color=#0033ff]Oheň zachvátil objekt, ktorý využívala na podnikanie spoločnosť zo Sielnice. Aj napriek zásahu hasičov, stihli plamene zapríčiniť veľké nešťastie. Za ním pritom stojí ľudská nedbanlivosť. „Páchateľ spôsobil požiar na prvom poschodí a to pravdepodobne vyhodením cigaretových ohorkov do vreca na odpadky,“ konštatovala krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová. [/color]

Potom už udalosti nabrali rýchly spád. Horieť začalo v pánskej šatni a oheň sa postupne rozšíril po celom prvom podlaží. Aj napriek úsiliu hasičov, plamene spôsobili obrovské škody. Súkromnej firme zničilo hnuteľný majetok za približne 500 eur. Horšie je na tom vlastník budovy, ktorému vznikla škoda až za zhruba 130 000 eur!

Prípad sa v týchto chvíľach vyšetruje. „Vyšetrovateľ vo Zvolene začal trestné stíhanie pre prečin všeobecné ohrozenie,“ **dodala Mária Faltániová. **Plamene vyčíňali aj na diaľnici R1 v smere zo Zvolena do Banskej Bystrice, kde začal horieť kamión. [link=http://www­.zvolen24.sk/clan­ky?extend.130598_Dra­ma-na-dialnici:-Z-kamiona-slahali-plamene!]Podrob­nosti TU[/link]!

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM