Jakub Forgács Krimi

Ohnivá dráma: Auto horelo ako fakľa, požiar sa rozšíril aj na dom!

Polícia vyšetruje príčiny požiaru, pri ktorom začalo horieť auto a neskôr i dom. Podľa predbežných zistení vyšetrovania bol pravdepodobne založený úmyselne.

Ilustračný obrázok k článku Ohnivá dráma: Auto horelo ako fakľa, požiar sa rozšíril aj na dom!
Zdroj: Dnes24.sk

„K požiaru došlo v noci na dnes v obci Trnavá Hora, v okrese Žiar nad Hronom,“ informovala Petra Vašková, hovorkyňa oddelenia komunikácie a prevencie Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici, podľa ktorej začalo horieť motorové vozidlo Kia Sorento, od ktorého sa chytili horieť aj drevený prístrešok, pod ktorým bolo vozidlo zaparkované.

Požiar sa podľa jej slov následne rozšíril aj na rodinný dom, pričom došlo aj k zhoreniu jeho strešnej konštrukcie. „Na mieste bol prítomný aj zisťovateľ príčin požiarov. Podľa predbežných zistení ide pravdepodobne o úmyselné založenie požiaru,“ pokračovala Vašková. Ako uviedla, na mieste požiaru boli zaistené stopy, ktoré boli zaslané na expertízne skúmanie.

„Škoda, ktorá pri požiari vznikla, bola predbežne vyčíslená na približne 60-tisíc eur. Pri požiari sa nikto nezranil,“ uviedla hovorkyňa a doplnila, že v súvislosti s udalosťou už začal vyšetrovateľ trestné stíhanie vo veci zločinu poškodzovania cudzej veci. Bližšie okolnosti prípadu sú podľa jej slov predmetom ďalšieho vyšetrovania.

Foto: čitateľ

Ohnivá dráma: Auto horelo ako fakľa, požiar sa rozšíril aj na dom!
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM