Stanislav Černák Krimi

Opravár (62) zo Zvolena má problém: Obvinili ho z podvodu!

Opravár zo Zvolena má opletačky s mužmi zákona. Tí ho totiž obvinili z prečinu podvodu. Ak sa preukáže jeho vina, hrozia mu až dva roky pobytu v chládku.

Ilustračný obrázok k článku Opravár (62) zo Zvolena má problém: Obvinili ho z podvodu!
Zdroj: TASR

Mimoriadne drahé opravy šijacích strojov podľa polície ponúkal svojim zákazníkom 62-ročný opravár zo Zvolena. V obci Bátovce v okrese Levice dal muž v miestnom rozhlase vyhlásiť, že vykonáva opravu šijacích strojov. Jeho služby využila 66-ročná pani Magdaléna, ktorá sa s opravárom dohodla na oprave.

„Žena mu dala zálohu 200 eur s tým, že o dva dni jej opravený stroj prinesie. Muž si však za svoje služby vypýtal od zákazníčky ďalších 350 eur,“ informovala policajná hovorkyňa Božena Bruchterová.

Ako ďalej uviedla Bruchterová, dôchodkyňa následne zistila, že náklady na opravu stroja sú nadhodnotené a ich skutočná cena bola 100 eur. „Podozrivého muža polícia k veci vypočula, mal svoju verziu. Z ďalšieho vyšetrovania vyplynulo, že na mužove služby už naletelo viac ľudí,“ doplnila hovorkyňa.

Poverený policajt opravára obvinil z prečinu podvodu. V prípade preukázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na dva roky.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM