Stanislav Černák Krimi

Otrasná nehoda na ceste: Motorkár vrazil do dopravného značenia, podľahol zraneniam!

Tragédia na ceste. Zrážka motocyklistu s dopravným značením sa skončila najhoršie ako mohla. Policajti vyšetrujú, prečo zišiel motorkár z vozovky a narazil do značenia.

Ilustračný obrázok k článku Otrasná nehoda na ceste: Motorkár vrazil do dopravného značenia, podľahol zraneniam!
Zdroj: Policajný zbor SR

Polícia vo Zvolene vyšetruje dopravnú nehodu, ktorá sa stala v nedeľu v katastri obce Ladzany v okrese Krupina. „Na ceste I/51, 62-ročný vodič motocykla Suzuki Intrude, narazil do dopravného značenia. Vodič viedol motocykel v smere od obce Žemberovce na obec Ladzany, pričom pri prejazde ľavotočivej zákruty v mieste klesania cesty z doposiaľ nezistených príčin zišiel mimo cestu vpravo, kde narazil do dopravného značenia,“ informovala krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Ako ďalej uviedla, pri dopravnej nehode došlo k vážnym zraneniam vodiča, ktorý bol prevezený do nemocnice, kde na následky zranení zomrel. Škoda na motocykli a dopravnom značení je odhadnutá na tisíc eur. Na mieste dopravnej nehody bol prítomný aj znalec z odboru cestnej dopravy. Poverený príslušník začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.

„V tomto období upozorňujeme vodičov motocyklov, že na cestách sa môže nachádzať po zime štrk, čo môže byť možnou príčinou dopravnej nehody. Vodiči motocyklov a ich spolujazdci zvyšujú bezpečnosť jazdy aj riadne upevnenou ochrannou prilbou na hlave, ktorá im pri páde môže zachrániť život. Okrem opatrnej a predvídavej jazdy sa tak zvyšuje ich bezpečnosť v prípade dopravnej nehody,“ dodala Faltániová.

Motorkár vrazil do dopravného značenia, podľahol zraneniam!
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM