Monika Obrtalová Rôzne

Otvárajú ďalšie obchodné centrum: Toto na vás čaká...

Pri vstupe do Banskej Bystrice v smere od Zvolena v posledných mesiacoch pribudla obchodná zóna Radvaň Park, plánovaná ako fachmarktcentrum, teda so samostatnými vstupmi do predajní z parkoviska. Dnes je naplánované jej oficiálne otvorenie. Pozrite s

V súčasnosti otvára developerská spoločnosť prvú etapu, pozostávajúcu z dvoch samostatných obchodných domov a dvoch retailových boxov. Tie samostatné obsadili už skôr ohlásené nábytkové domy Kika a Möbelix. Objekty sa odlišujú len farbou fasády.

[blockquote]Časť s viacerými obchodmi pod jednou strechou taktiež pozná svojich nájomcov. Sú nimi Mountfield, Decodom, kúpeľne Siko, Jysk, Pre deti, Eurosofa, Vegas, Styler a Komandor. Celý projekt priniesol v prvej fáze avizovaných približne 20-tisíc m2, najbližšie k hlavnej ceste bude Möbelix.[/bloc­kquote] Druhá fáza má priniesť podobný objem plôch a dva ďalšie samostatne stojace retailové boxy. Počíta sa tu s potravinami, predajom módy a obuvi, športových potrieb, drogériou, kníhkupectvom a reštauráciami. Celkovo má vzniknúť 1 300 parkovacích miest. Do konca tohto roka predpokladá developer aj vybudovanie dopravného napojenia priamo zo Sládkovičovej u­lice.

Na strednom Slovensku pribúda alebo sa chystá viacero obchodných centier a nákupných parkov. Medzi plány v Banskej Bystrici patrí VavPark1 na Námestí slobody, ako aj pokračovanie OC Europa od rovnakého developera. Tento investor nedávno otvoril aj rovnomenné nákupné centrum vo Zvolene.

Dnešné oficiálne otvorenie bude sprevádzané viacerými kultúrnymi vystúpeniami a akciami. Propagačný leták s programom nájdete aj v našej galérii.

etrend.sk/bys­trica24.sk

radv
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM