Rastislav Búgel Krimi Krimi

Pátranie po nezvestnom Petrovi (38): Našli jeho zhorené auto, po ňom sa zľahla zem!

Policajti z nášho mesta prosia o pomoc pri pátraní po 38-ročnom Petrovi. Odišiel z domu a dlhú dobu sa neozval.

Ilustračný obrázok k článku Pátranie po nezvestnom Petrovi (38): Našli jeho zhorené auto, po ňom sa zľahla zem!
Zdroj: Policajný zbor SR

Polícia vo Zvolene sa opätovne obracia na občanov so žiadosťou o pomoc a spoluprácu pri pátraní po nezvestnom 38-ročnom Petrovi Bartíkovi z Dolného Badína. „Nezvestný 22. novembra 2014 o 11.30 hodine odišiel z miesta trvalého bydliska do Banskej Štiavnice na jazero Počúvadlo a doposiaľ nepodal o sebe a ani o svojom pobyte žiadne informácie,“ informuje policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

„V nedeľu (23.11.) o 12.00 hodine bolo osobné motorové vozidlo Škoda Felícia, ktorého je vlastníkom, nájdené v katastri obce Kozí Vrbovok v okrese Krupina pri priehrade komplet zhorené. Uvedené vozidlo používal iba nezvestný. Nezvestný je gambler a má dlžoby. Pri sebe mal mobilný telefón a osobné doklady,“ informuje Mária Falrániová, hovorkyňa KR PZ v Banskej Bystrici.

Ako informovala polícia, hľadaný je vysoký 182 centimetrov, štíhlej postavy, má hnedé krátke vlasy, modré oči a na zápästí ľavej ruky má jazvu dlhú 3 cm. “Žiadame občanov, aby akékoľvek informácie o nezvestnom mužovi oznámili na najbližšom útvare Policajného zboru, alebo na linku tiesňového volania č. 158,“ informuje krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM