Stanislav Černák Správy

Personálna zmena v nemocnici: Chirurgiu vedie nový primár, vo Zvolene s ním majú zaujímavé plány

Chirurgické oddelenie vo zvolenskej nemocnici, ktorá je členom skupiny AGEL, má od októbra nového primára. Toto oddelenie vedie uznávaný lekár Dalibor Panuška.

Ilustračný obrázok k článku Personálna zmena v nemocnici: Chirurgiu vedie nový primár, vo Zvolene s ním majú zaujímavé plány
Zdroj: Dnes24.sk

Personálna zmena vo zvolenskej nemocnici. Chirurgickému oddelenie v meste pod Pustým hradom už šéfuje nový primár. Tým sa stal Dalibor Panuška.

Známy chirurg pôsobil vo zvolenskej nemocnici 21 rokov. Počas posledných rokov 7. rokov pôsobil mimo nášho mesta a to aj v sesednom Česku.

„Pán primár je renomovaným, špičkovým chirurgom. Je progresívny a má cenné skúsenosti. Vďaka personálnemu obsadeniu, ktoré je momentálne na našom oddelení, pod vedením pána primára Panušku je našim cieľom vybudovať vo Zvolene nadregionálnu špičkovú chirurgiu a výukové stredisko na laparoskopiské operácie hernií,“ vyjadril sa k otázke prečo padla voľba práve na Dalibora Panušku, riaditeľ Nemocnice Zvolen, Jozef Botka.

Naše redakcia nového primára zvolenskej nemocnice už aj vyspovedala. Vo štvrtok vám na spravodajskom portáli Zvolen 24 s Daliborom Panuškom prinesieme rozhovor.

Foto: archív Nemocnice Zvolen

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM