Monika Obrtalová Rôzne

PERSONÁLNE ZMENY: Úrad župy má nového šéfa

Personálne zmeny na župe sú dokonané. Po odchode riaditeľa úradu Petra Novotňáka, Vladimír Maňka do služieb povolal na uvoľnený flek nového šéfa. Tým sa stal Štefan Šulek, ktorý doteraz pôsobil ako vedúci odboru podporných služieb Úradu Banskobystric

Šulek Úradu banskobystrickej župy šéfuje od minulého piatku. Nový riaditeľ Štefan je absolventom Ekonomickej fakulty Univerzity Mateja Bela v Banskej Bystrici. Pôsobil v štátnej a verejnej správe, ako referent, vedúci oddelenia, vedúci služobného úradu. V rokoch 2005 – 2007 bol riaditeľom nemocnice v Banskej Štiavnici. Pred nástupom na Úrad Banskobystrického samosprávneho kraja zastával funkciu riaditeľa Úradu práce, sociálnych vecí a rodiny v Banskej Štiavnici.

„Som rád, že post riaditeľa bude zastávať schopný manažér, ktorý svoje kvality ukázal už na svojom predošlom pôsobisku. Želám mu veľa dobrých rozhodnutí v prospech obyvateľov nášho kraja,” povedal župan Vladimír Maňka.

Štefan Šulek vystriedal na pozícii riaditeľa Úradu BBSK Petra Novotňáka, ktorý prijal ponuku ministra Martina Glváča a stal sa vedúcim služobného úradu Ministerstva obrany.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM