Viktória Botošová Krimi

Peter (37) podľahol podľa policajtov hazardu: Nezvestný je už vyše 8 mesiacov!

Polícia sa obracia na občanov so žiadosťou o pomoc a spoluprácu pri pátraní po nezvestnom Petrovi Bartíkovi (37). Nevideli ste ho niekde?

Ilustračný obrázok k článku Peter (37) podľahol podľa policajtov hazardu: Nezvestný je už vyše 8 mesiacov!
Zdroj: Dnes24.sk

Polícia vo Zvolene sa obracia na občanov so žiadosťou o pomoc a spoluprácu pri pátraní po nezvestnom Petrovi Bartíkovi (37) z Dolného Badína. Podľa slov hovorkyne KR PZ Banská Bystrica Márie Faltániovej, nezvestný 22. novembra 2014 o 11:30 hodine odišiel z miesta trvalého bydliska do Banskej Štiavnice na jazero Počúvadlo a doposiaľ nepodal o sebe a ani o svojom pobyte žiadne informácie.

V nedeľu (23.11.) o 12:00 hodine bolo nájdené osobné motorové vozidlo Škoda Felícia, ktorého je vlastníkom, nájdené v katastri obce Kozí Vrbovok v okrese Krupina pri priehrade komplet zhorené. „Uvedené vozidlo používal iba nezvestný. Nezvestný je gambler a má dlžoby. Pri sebe mal mobilný telefón a osobné doklady,“ vysvetľuje Faltániová.

„Muž je vysoký 182 cm, štíhlej postavy, má hnedé krátke vlasy, modré oči, na zápästí ľavej ruky má jazvu dlhú 3 cm,“ podala popis osoby policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

„Žiadame občanov, aby akékoľvek informácie o nezvestnom mužovi oznámili na najbližšom útvare Policajného zboru, alebo na linku tiesňového volania č. 158,“ dodala hovorkyňa.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM