Marcel Mojžiš Krimi

Pil, sadol na motorku a takto vystrájal v meste...

Riskovanie ho vyšlo draho! Zvolenčan (54) takmer na pravé poludnie havaroval v centre mesta. Pri prechádzaní z jedného pruhu do druhého nedal prednosť vodičovi mazdy. Motorkár sa vzápätí zo svojho stroja zrútil na cestu priamo pred osobné auto.

Najskôr do seba hodil niekoľko pohárikov a potom vyštartoval s motorkou do ulíc. Nešťastie však na seba nenechalo dlho čakať a muža dostihlo v centre Zvolena už hodinu pred pravým poludním.

V tej chvíli jazdil v smere od zámku do srdca mesta. Na ulici J. Jiskru pri prechádzaní z ľavého do pravého jazdného pruhu, nedal prednosť v jazde osobnému autu Mazda. To šoféroval vodič (37) zo Zvolena. A potom to prišlo.

[blockquote]„Bez toho, aby došlo k zrážke vozidiel, vodič motocykla spadol na vozovku pred osobné motorové vozidlo, ktorého vodič následne vodiča motocykla zadržal a na miesto privolal policajtov,“ povedala krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová. A urobil dobre. [/blockquote] Muži zákona po príchode na miesto zistili, že motorkár pred jazdou pil. Dali mu fúkať a vzápätí mu v dychu namerali 2,23 promile. Nezodpovedný šofér tak skončil v policajnej cele a dostal sa do poriadnej šlamastiky. //„Muža polícia obvinila z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky,“ //konštatovala M. Faltániová.

Foto: ilustračné

[color=#ff0000]­Súvisiace články [link=http://www­.zvolen24.sk/clan­ky?extend.134728]Šo­kujúca smrť Pavla Učníka (†57): Vyšetruje ju Interpol![/link] [link=http://www­.zvolen24.sk/clan­ky?extend.134545_A­ko-Pat-a-Mat:-Isli-kradnut,–prepadli-sa-do-obchodaku!]Ako Pat a Mat: Išli kradnúť, prepadli sa do obchoďáku![/link]

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM