Stanislav Černák Rôzne

Pochváľte sa a prilepšite si: Vo Zvolene sa hľadá najkrajší balkón :)

Staráte sa príkladne o svoj balkón a myslíte si, že je najkrajší vo Zvolene? Tak neváhajte a zapojte sa do súťaže, ktorú vyhlásil zvolenský primátor Kusein a získajte zaujímavé finančné ohodnotenie.

Ilustračný obrázok k článku Pochváľte sa a prilepšite si: Vo Zvolene sa hľadá najkrajší balkón :)
Foto: Stanislav Černák

Zapojte sa aj vy do zaujímavej súťaže. Ako informuje mestský web, zvolenský primátor Miroslav Kusein vyhlásil pre všetkých obyvateľov zaujímavú súťaž o Najkrajší balkón. „Obyvatelia sídlisk si môžu v rámci jarných úprav balkónov zveľadiť,“ informuje mesto Zvolen. V rámci súťaže o najkrajší balkón prebieha zároveň aj súťaž o Najupravenejšie sídlisko.

Súťaž trvá od 1. mája do 30. júna. Prihlásiť sa do súťaže môžete e-mailom na adrese: kultura@zvolen.sk, kde je potrebné uviesť meno, priezvisko a tel. kontakt. Hodnotení budú samozrejme iba prihlásení uchádzači! Určená komisia po dohodnutí termínu návštevy uskutoční obhliadku prihláseného balkóna. Majitelia troch víťazných balkónov získajú od primátora Kuseina finančnú cenu. Majiteľ víťazného balkóna dostane 500 eur, pre druhého je pripravených 300 eur a pre tretieho 200 €. Víťazi sa budú môcť tešiť aj na vecné ceny od záhradného centra.

Slávnostné vyhodnotenie súťaže sa uskutoční v rámci programu na podujatí Výstup na Pustý hrad 6.9.2014.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM