Stanislav Černák Krimi

Policajti zadržali mladého Zvolenčana (29): Manželke adresoval mrazivé slová, potom došlo k napadnutiu

Mladý Zvolenčan (29) sa podľa polície vyhrážal svojej manželke a po maloletej dcére hodil sklenený pohár. Muži zákona ho zadržali.

Ilustračný obrázok k článku Policajti zadržali mladého Zvolenčana (29): Manželke adresoval mrazivé slová, potom došlo k napadnutiu
Zdroj: Webnoviny.sk

Podľa policajných informácií sa nevedel Zvolenčan (29) zmestiť do vlastnej kože: najskôr sa slovne vyhrážal svojej manželke, neskôr ju fyzicky napadol.

„Toto sa odohralo v doobedňajších hodinách v rodinnom dome vo Zvolene. Muž hodil po svojej maloletej dcére sklenený pohár, no našťastie ju netrafil. Na tento čin slovne zareagovala jeho manželka a už sa to začalo. Svojej žene začal vulgárne nadávať, vyhrážal sa jej zabitím a došlo aj k jej fyzickému napadnutiu,“ uviedla krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová a pokračovala, „Potom odišiel z domu a vrátil sa späť v popoludňajších hodinách. Situácia sa opakovala, muž svojej žene opäť nadával a použil vyhrážky typu „zabijem ťa“ a „zapálim dom“.“

Polícia muža zadržala a umiestnila ho do cely predbežného zadržania. Polícia vo Zvolene už začala trestné stíhanie pre prečin nebezpečného vyhrážania. Zvolenčana z tohto činu už aj obvinili.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM