Aktualizované Jakub Forgács Krimi

Polícia musela v oboch smeroch uzavrieť rýchlostnú cestu: Nehoda kamiónu s cisternou na R1-tke!

Pre nehodu medzi Zvolenom a Banskou Bystricou na niekoľko hodín museli uzavrieť rýchlostnú cestu R1 a to v obidvoch smeroch. Podľa polície kamión s cisternou zišiel z vozovky a následne sa prevrátil. Tu sú ďalšie podrobnosti.

Ilustračný obrázok k článku Polícia musela v oboch smeroch uzavrieť rýchlostnú cestu: Nehoda kamiónu s cisternou na R1-tke!
Zdroj: TASR

„Vo štvrtok tesne pre 17:00 na R1-tke pri obci Badín v smere zo Zvolena do Banskej Bystrice zišiel z cesty kamión s cisternou, ktorú viedol vodič (50) z Maďarska,“ uviedla pre náš spravodajský portál banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Andrea Petrovičová. Tá zároveň dodala, že po zbehnutí z cesty zostal nákladiak prevrátený.

„Pokiaľ policajti dokumentovali dopravnú nehodu, cesta uzavretá nebola. Keď vyťahovali kamión na cestu, tak ju od 20:55 až do 23:50 uzavreli v oboch smeroch,“ pokračovala hovorkyňa.

„Vzniknutá škoda bola predbežne odhadnutá na 20 500 eur. Alkohol u vodiča zistený nebol. Na mieste mu bola uložená bloková pokuta vo výške 650 eur,“ povedala Petrovičová. Ako dodala, presná príčina nehody nie je známa a je v štádiu objasňovania.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM