Nicole Regecová Rôzne

Príležitosť, aká sa len tak nevidí. Chceli by ste večerať so zvolenskou primátorkou?

Zvolenčanom sa naskytla jedinečná šanca. Chutné jedlo a k tomu nevšedná spoločnosť. Čo musíte spraviť, aby ste si za jeden stôl sadli s hlavou nášho mesta?

Ilustračný obrázok k článku Príležitosť, aká sa len tak nevidí. Chceli by ste večerať so zvolenskou primátorkou?
Zdroj: Webnoviny.sk

Ako to býva zvykom, aj tento rok máte možnosť, obodovať kvalitu života v meste pod Pustým hradom. Ba čo viac, niekoľko šťastlivcov bude odmenených vecnými cenami. Špeciálnou odmenou bude možnosť, navečerať sa s primátorkou Lenkou Balkovičovou. Zistite, čo musíte splniť, aby ste vyhrali.

Zvolenskú samosprávu zaujíma, ako sú jej občania spokojní so súčasnou situáciou v rôznych oblastiach života v meste. Zadefinovaných je presne 16 tematických okruhov. Medzi ne patrí napríklad kultúra, voľný čas, moderná samospráva či mládež. No známkujú sa aj vážnejšie oblasti ako zdravotníctvo, bezpečnosť a poriadok, ekonomický rozvoj alebo dopravná infraštruktúra.

Tieto témy máte možnosť hodnotiť už od roku 2014, pričom dotazník potrvá až do roku 2020. Cestou ankety sa tak zachytáva rozvoj vývoja mesta očami Zvolenčanov. Odpovede budú vyhodnotené anonymne. Celkový výsledok dotazníku sa však zverejní na internete, aby slúžil ako spätná väzba na prácu samosprávy.

Tohto roku nemusíte odmeniť mesto svojim hodnotením len vy, ale Zvolen môže odmeniť priamo aj vás. Možno sa tak dočkáte a budete vyžrebovaný. Získať môžete monografiu mesta či propagačné predmety. No najväčším lákadlom bude večera s primátorkou Zvolena Lenkou Balkovičovou, ktorú vyhrajú až traja obyvatelia.

Do vyhodnotenia ankety budú zaradené všetky neanonymne vyplnené a včas doručené anketové lístky. Vyplnený dotazník je preto potrebný doručiť v období od 1. júna do 30. júna 2016. Pritom si môžete vybrať z niekoľkých spôsobov:

  • poštou na adresu Mestský úrad, odbor rozvoja mesta, Nám. slobody 22, 960 01 Zvolen
  • do schránky na prízemí mestského úradu alebo v Informačnom centre mesta
  • prostredníctvom on-line formulára na webovej stránke strategia.zvolen.sk

Čítajte tiež:

Búrlivá diskusia medzi zvolenskými poslancami. Rozkol pre výšku dotácií na futbal a hokej

FOTO: Zvolenskí poslanci predložili účet: Čo bude tohto roku najväčšou investíciou na Sekieri?

Foto: ilustračné

Zdroj: Mesto Zvolen
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM