Eva Drugdová Kultúra

Posledný júlový víkend prinesie do Zvolena kopec zábavy. Čo všetko nás čaká?

Polovica prázdnin takmer za nami, no ak ste si nestihli užiť, ešte stále máte čas. Nuda totiž nehrozí ani posledný júlový víkend. Inšpirujte sa našou ponukou!

Ilustračný obrázok k článku Posledný júlový víkend prinesie do Zvolena kopec zábavy. Čo všetko nás čaká?
15
Galéria
Foto: Eva Drugdová / Zdroj: Dnes24.sk

Henna v Čajovni na zámku

28. júla 2017 o 13.00, Zvolenský zámok

V Čajovni na zámku sa v piatok popoludní bude konať verejné maľovanie hennou, ktorého sa môže zúčastniť každý, kto si chce dať niečo vytvoriť.

Deep purple revival

28. júla 2017 o 21.00, Jack's Pub

V piatok večer sa milovníci hudby môžu tešiť na skvelé vystúpenie skupiny Deep purple revival, ktoré sa bude konať v Jack's Pube na zvolenskom námestí.

Dni obce Kováčová

28. – 30. júl 2017, Kováčová

Počas víkendu na Kováčovej nevynechajte poriadnu oslavu, ktorá začína už v piatok večer divadelným predstavením a slávnostným otvorením. V sobotu nebudú chýbať rôzne súťaže a bohatý kultúrny program. Oslavy sa ukončia v nedeľu slávnostnou omšou a posedením.

Festival GUČA umenia

28. – 29. júla 2017, bývalé Kino Pokrok Zvolenská Slatina

Vo Zvolenskej Slatine sa môžete pozrieť na 5. ročník festivalu GUČA umenia, na ktorom sa kvalitná alternatívna muzika stretáva s divadlom, diskusiami, cestopismi, vizuálnym umením, literatúrou a filmom. Festival už v piatok podvečer o 18:00 hod. otvorí sólo koncertom slovenský pesničkár Nany Hudák. Headlinerom piatkového večera je raperské duo Vec a Škrupo.

Letné jazdecké preteky na Masarykovom dvore

29. júla 2017 o 9.00, Vígľaš Pstruša

Letné preteky v parkúrovom skákaní sú ďalšími zo série pretekov usporiadávaných na Masarykovom dvore. Príďte sa koncom leta pokochať krásou koní a vychutnať si pestrý letný sprievodný program.

Bocian Riško

29. júla 2017 o 15.10, Kino Star

Počas víkendu môžete vaše deti vziať do kina na novú animovanú rozprávku. Zažijú veľkolepé vtáčie dobrodružstvo s vrabcom, ktorý žije ako bocian a myslí si, že je bocian. Má svojráznych kamarátov – sovu Oľgu a papagája Kikiho a vydáva sa s nimi na let do Afriky.

Tanečná zábava na Lunterovom ranči

29. júla 2017 o 19.00, Lunterov ranč Kráľová

V sobotu večer vás čaká tanečná zábava na Lunterovom ranči pri živej hudbe. Bude sa striedať Ľudová hudba Michala Moravčíka zo Zvolena a country kapela Batoh BB. Samozrejme nebude chýbať občerstvenie a dobré jedlo ako poľovnícky guláš či palacinky. Navyše budú pripravené súťaže pre malých i veľkých.

Deti na cestách

30. júla 2017 o 13.00, Fun zóna

Nedeľné popoludnie môžete s vašimi ratolesťami stráviť vo Fun zóne na zvolenskom námestí, kde na ne čaká množstvo súťaží a bohatý program. Nezabudnite im však vziať bicykel. Dospelí sa môžu zúčastniť súťaže ťahania vozidla Opel a zlosovania o auto na víkend s plnou nádržou.

Júlové nedele budú patriť deťom

30. júla 2017 o 17.00, Fun zóna

Každú nedeľu počas prázdnin sa deti vo Fun zóne budú môcť tešiť na skvelý program a výnimkou nebude ani posledná júlová nedeľa. Vašim ratolestiam sa predstaví Divadlo NAtraKY s predstavením Rozprávkový vláčik. Nuda však nehrozí ani nasledujúce týždne a zábavný program pre deti bude pokračovať aj v auguste.

Dunkirk

30. júla 2017 o 19.00, Kino Star Zvolen

Záver víkendu môžete zakončiť aj prvým filmom kultového anglického režiséra Christophera Nolana, ktorý je založený na reálnych historických udalostiach. Operácia Dynamo bola hromadnou evakuáciou vyše 330 tisíc Nemcami obkľúčených spojeneckých vojakov z pláží a prístavu francúzskeho mesta Dunkerque.

Foto: ilustračné

V OBRAZOCH: Horúce dni na zvolenskom námestí
15
Galéria
Foto: Eva Drugdová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM