Erik Bojničan Krimi

Pozor na cestách vo Zvolene aj v celom okolí: Polícia prezradila plány, ktoré si radšej naštudujte hneď teraz

Poznáme to všetci a najmä v čase predvianočného zhonu. Nevieme, čo skôr. Čo však potom ako nastane deň D? Zavládne všade harmónia? Policajti prezradili viac...

Ilustračný obrázok k článku Pozor na cestách vo Zvolene aj v celom okolí: Polícia prezradila plány, ktoré si radšej naštudujte hneď teraz
Zdroj: TASR

Ako informovala krajská policajná hovorkyňa Andrea Petrovičová, muži zákona v Banskobystrickom kraji pokračujú na cestách vo vykonávaní osobitných kontrol s cieľom pozitívneho ovplyvnenia bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky.

Policajti sa podľa ich slov zamerajú priamo na náš okres 27. decembra. Nebudeme v tom však sami. V ten istý deň si posvietia aj na okres Brezno, či Revúca.

Ak sa však chystáte deň pred Vianocami do basnkobystrického či žiarskeho okresu, dávajte pozor najmä na rýchlosť aj tam.

V rámci objektívnej zodpovednosti nemusia byť vodiči podľa Petrovičovej zastavení priamo na ceste pri porušení zákona o cestnej premávke, ale polícia rozhodnutie o uložení sankcie za spáchaný správny delikt pošle držiteľovi vozidla poštou.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM