Rôzne

Pozoruhodná skupina na facebooku: Pátrajú po najsexi Zvolenčankách!

Na sociálnych sieťach fungujú najrôznejšie skupiny týkajúce sa nášho mesta. Nás zaujala facebooková, ktorá vyzýva obyvateľky Zvolena, aby sa pochválili sexi fotkami.

Ilustračný obrázok k článku Pozoruhodná skupina na facebooku: Pátrajú po najsexi Zvolenčankách!
Zdroj: TASR

Facebook začínajú zaplavovať skupiny začínajúce sa slovami „Naše sexy…" alebo „Naši sexy…“, ktoré vyzývajú obyvateľov rôznych slovenských miest, aby sa pochválili svojimi fotkami. Skupiny, ktoré majú koncentrovať tie najkrajšie obyvateľky, má už aj naše mesto.

Facebooková stránka s názvom Naše sexy Zvolenčanky sa teší celkom slušnej fanúšikovskej základni. Svoj like jej už dalo 3 026 ľudí. Admin skupiny pridáva fotky Zvolenčaniek, ktoré mu ich samé posielajú, obvykle len so zverejnením krstného mena.

Medzi fanúšikmi stránky pritom nájdete nielen mužov, ale aj viacero dám. Jednou z nich je Zvolenčanka Miňa. „Rada sa zabávam na takýchto stránkach a sledujem aké sexi Zvolenčanky máme.“ Svoj názor pridal aj Marek. „O tejto skupine som dlho nevedel, ale tak prečo by som si nepozrel, aké sexi baby máme v našom meste. A možno človek nájde aj nejakú známu tvár.“

Samozrejme, že existuje aj opačný názor. „Zahliadol som, že fanúšikom tejto stránky je viacero mojich virtuálnych priateľov. Ale nepotrebujem navštevovať tieto stránky, človek nato nemá ani čas a niekedy ani chuť. Príde mi to celé úplne zbytočné. Sa divím tým dievčatám, že tam vôbec posielajú svoje fotky,“ povedal Stanislav.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM