Jakub Forgács Rôzne

Pozrite si FOTKY Petry (22): Krásna Bystričanka zabojuje vo finále pozoruhodnej súťaže krásy

Mladá študentka má rada šport, školu a zábavu. Krásna blondína je sebavedomá a vie, čo chce. Takto opisujú organizátori Face of GEMME Petru Gibalovú (22) z Banskej Bystrice, ktorá zabojuje vo finále tejto neobyčajnej súťaže krásy.

Ilustračný obrázok k článku Pozrite si FOTKY Petry (22): Krásna Bystričanka zabojuje vo finále pozoruhodnej súťaže krásy
Zdroj: Dnes24.sk

Za súťažou Face of GEMME stojí modelingová agentúra GEMME a prezentuje ju ako prvú súťaž krásy bez akýchkoľvek obmedzení. Nezáleží na výške a ani na veku… O októbrové kastingy bol mimoriadny záujem, no do finále sa dostalo len trinásť vyvolených.

„Najprv som sa kastingu nechcela zúčastniť, ale potom som si povedala, prečo nie, ved možno sa to podarí a zažijem niečo nové, alebo nie a pojdem ďalej. A nakoniec som sa ocitla vo finálovej zostave, v čo som predtým ani len nedúfala, ale o to viac som teraz rada,“ priblížila nám Banskobystričanka Petra Gibalová, ktorá 16. novembra zabojuje o titul kráľovnej krásy.

Ako priznala, od súťaže očakáva plno zážitkov, spoznávanie nových ľudí, posunutie sa o krok vpred, ale hlavne, si to chce užiť. „Čo sa týka fotení, už nejaké máme za sebou, napríklad promo fotky, ktoré sú už zverejnené na internete a onedlho nás čaká aj týždenné sústredenie v Trenčianskych Tepliciach, na ktoré sa veľmi teším. Tam nás čaká niekoľko fotení, nacvičovanie choreografií a množstvo iných veci,“ pokračovala Petra.

„Mám niekoľko snov, ktoré sa snažím postupne si plniť. A určite aj tento je jedným z nich, byť v súťaži krásy a zažiť celé jej dianie. Som typ človeka, ktorý veľmi rád skúša a spoznáva nové veci, pretože tie ma vedia inšpirovať a pohánať vpred,“ dodala mladá Banskobystričanka. Aj keď do veľkého finále ostáva ešte nejaký ten deň, finalistky už teraz bojujú o titul Sympatia, kde rozhodujú lajky užívateľov Facebooku. Podporiť svojim lajkom a hlasovať tak za Petru môžete TU!

Foto: archív Petry Gibalovej

Bystričanka bojuje v nevšednej súťaži MISS
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM