Stanislav Černák Krimi

Pracovníčky benzínky zažili šichtu hrôzy: Čerpačku prepadol lúpežník s nožom

Zažili na vlastnej koži šichtu, po akej netúži nikto. Nečakane dramatickým chvíľam museli čeliť dve pracovníčky čerpacej stanice.

Ilustračný obrázok k článku Pracovníčky benzínky zažili šichtu hrôzy: Čerpačku prepadol lúpežník s nožom
Zdroj: TASR

Polícia vyšetruje prípad zločinu lúpeže, ku ktorému došlo v sobotu krátko po siedmej hodine ráno na Hlavnej ulici v Detve v predajni čerpacej stanice.

Polícia o dráme

„Do priestorov čerpacej stanice vošiel vtedy ešte neznámy muž, ktorý pod hrozbou násilia, v úmysle zmocniť sa cudzej veci lúpežne prepadol dve pracovníčky čerpacej stanice. Lúpežník vošiel do priestorov predajne, postavil sa ku vchodu do sociálneho zariadenia a po chvíli sa presunul k prvému pultu od vstupu do predajne a tam od jednej z pracovníčok pýtal peniaze so slovami „toto je prepad daj peniaze“ pričom v ruke držal kuchynský nôž,“ informovala krajská policajná hovorkyňa Petra Kováčiková.

Ako ďalej uviedla, žena mu nič nevydala a so slovami, aby počkal a oslovila ho, aby nerobil sprostosti, že je na toalete zákazník čerpacej stanice, pričom on po chvíli odstúpil od pultu a vtedy zopakoval tie isté slová znova s tým, že stále držal v ruke nôž.

Napokon ušiel

„V tom čase k pultu prišla aj druhá pracovníčka pumpy, a keď mu povedali, že volali políciu, tak lúpežník z miesta ušiel preč. Polícia muža v krátkej chvíli zadržala,“ vysvetlila Kováčiková.

Policajti už podľa vlastných slov odhalili totožnosť páchateľa. Podľa polície ide o Milana (26) z Detvy, voči ktorému už bolo vznesené obvinenie zo zločinu lúpeže a zo strany vyšetrovateľa bol spracovaný návrh na jeho vzatie do vyšetrovacej väzby.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM