Marcel Mojžiš Krimi

Prepad banky vo Zvolene: Akciu lupiča zachytili kamery

AKTUALIZOVANÉ! Zvolenčania boli svedkami prepadu banky. Maskovaný lupič na jednu z pracovníčok namieril zbraň a vo finančnom dome použil aj neznámy sprej. Pri jeho akcii ho zachytili bezpečnostné kamery.

K lúpežnému prepadnutiu banky došlo v pondelok doobeda približne o 9.40 hodine. Dráma sa odohrala vo finančnom dome na Námestí SNP, oproti obchodnému domu Prior.

Bežný deň v banke narušil prichádzajúci muž. Ten vošiel dovnútra maskovaný kapucňou a tmavými okuliarmi. S krátkou zbraňou nezisteného typu prišiel k priehrade, kde od pracovníčky pýtal peniaze. Potom prešiel k druhej priehradke, kde od ďalšej zamestnankyne taktiež pýtal financie.

Skôr ako mu ich žena vydala, do tváre jej strekol neznámy sprej. Vrátil sa k prvej priehradke, kde mu pracovníčka dala hotovosť vo výške niekoľko tisíc eur. Páchateľ peniaze vzal a pri odchode aj tejto žene nastriekal do tváre sprej. Za tento zločin hrozí trest odňatia slobody na 7 až 12 rokov. Polícii sa stále nepodarilo muža nájsť.

[color=#0066ff]­Páchateľ je približne 180 centimetrov vysoký, štíhlej postavy, má okolo 25 rokov. Mal oblečenú čiernu mikinu s kapucňou a čierne nohavice, obuté mal biele tenisky. „Prosíme občanov, ak v okolí banky alebo na zvolenskom námestí videli podozrivú osobu, ktorá zodpovedá popisu páchateľa, aby sa ozvali na t. č. 158,“ vyzvala prípadných svedkov M. Faltániová.[/color] Ozbrojenú drámu pritom Zvolen zažil len pred pár dňami. Mladík so zbraňou v ruke prepadol taxikára a došlo aj na streľbu. [link=http://www­.zvolen24.sk/clan­ky?extend.139968_Oz­brojena-drama-na-ulici:-Prepad-taxikara,–strelba-a-utek!]Viac TU![/link]

[color=#ff0000]­[size=15]Pácha­teľa v banke pri čine zachytili bezpečnostné kamery. Pozrite si zábery z nich nižšie vo fotogalérii![/si­ze][/color]

prepadbanky
4
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM