Jakub Forgács Krimi

Preštudujte si FOTO Ľuba z Hriňovej: Ak mladíka stretnete, volajte políciu!

Muži zákona žiadajú o pomoc pri pátraní po Ľubomírovi Golianovi (34) z Hriňovej. Hľadaný muž sa podľa polície úmyselne skrýva na neznámom mieste a vyhýba sa tak trestnému stíhaniu.

Ilustračný obrázok k článku Preštudujte si FOTO Ľuba z Hriňovej: Ak mladíka stretnete, volajte políciu!
Zdroj: Policajný zbor SR

Polícia vo Zvolene sa obracia na občanov so žiadosťou o pomoc a spoluprácu pri pátraní po hľadanom Ľubomírovi Golianovi (34) z Hriňovej. „Hľadaný muž je stíhaný ako obvinený z prečinu sprenevery, pričom celoštátne pátranie po hľadanom žiadal vyhlásiť vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru vo Zvolene,“ informovala Petra Vašková, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru.

Podľa Vaškovej sú k vyšetrovaniu pripojení aj vyšetrovatelia v rámci niekoľkých ďalších okresných riaditeľstiev. „Hľadaný sa úmyselne skrýva, čím sa vedome vyhýba trestnému stíhaniu. Zdržiava sa na doposiaľ neznámom mieste,“ pokračovala hovorkyňa. Ako dodala, polícia touto cestou žiada občanov, ktorí by vedeli podať akékoľvek informácie k hľadanému mužovi, aby tak urobili na ktoromkoľvek útvare Policajného zboru alebo na známom telefónnom čísle 158.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM