Jakub Forgács Krimi Krimi

Pri Bystrici havaroval autobus: Po zrážke sa stal neovládateľný, v priekope nabúral do stromu!

Na ceste zrazu nastali okamihy hrôzy. Došlo totiž k zrážke autobusu s autom. Podľa polície auto sa stalo po strete neovládateľné a spadlo do priekopy, neovládateľný sa stal aj autobus, ten v priekope narazil do stromu.

Ilustračný obrázok k článku Pri Bystrici havaroval autobus: Po zrážke sa stal neovládateľný, v priekope nabúral do stromu!
Zdroj: Dnes24.sk

K zrážke autobusu a auta značky Opel došlo na ceste v nedeľu popoludní. „Z doposiaľ nezistených príčin vodič (60) z Banskej Bystrice, ktorý viedol Opel Insignia v smere Donovaly – Polkanová, prešiel v rovnom úseku cesty do protismeru, kde sa zrazil s oproti idúcim autobusom,“ uviedla krajská policajná hovorkyňa Andrea Petrovičová.

„Došlo k nárazu prednej ľavej časti vozidla Opel do prednej bočnej ľavej časti autobusu. Následkom stretu vozidiel došlo k odlomeniu ľavého predného kolesa autobusu a ľavého predného kolesa osobného auta, čím sa opel stal neovládateľným, prešiel znova do protismeru, kde opustil vozovku a spadol do rozmočenej priekopy. Autobus sa stal rovnako neovládateľný, zišiel plynule z vozovky, vpravo v smere jazdy, kde v priekope zachytil strom, do ktorého narazil prednou časťou a zastavil,“ pokračovala hovorkyňa.

Vodiči boli podľa slov Petrovičovej podrobení dychovej skúške s negatívnym výsledkom. „Pri dopravnej nehode sa zranil vodič vo vozidle Opel, ktorý bol sanitkou prevezený do nemocnice na ďalšie pozorovanie. V autobuse sa zranil zrejme nejaký cestujúci, muž (24) z Krupiny, ktoré rovnako odviezla služba rýchle zdravotnej pomoci do nemocnice,“ povedala hovorkyňa so slovami, že celková škoda bola predbežne vyčíslená na 25 000 eur.

Podarilo sa nám získať exkluzívne svedectvo od mladého Ružomberčana, ktorý sedel v čase zrážky v autobuse. Prečítať si ho môžete TU!

Čítajte tiež:

Vodič zrazil chodkyňu na bystrickom priechode a zachoval sa hrozne: Policajti hľadajú svedkov!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM