Stanislav Černák Krimi

Pri Zvolene došlo k ďalšiemu desivému incidentu: Streľba na BMW pred rodinným domom!

Ďalší dych berúci incident! Zdá sa, že vo Zvolene a blízkom okolí to začína byť pomaly ako kdesi na divokom západe. Došlo totiž k ďalšej streľbe. Tentoraz sa strieľalo pred rodinným domom v Sielnici!

Ilustračný obrázok k článku Pri Zvolene došlo k ďalšiemu desivému incidentu: Streľba na BMW pred rodinným domom!
Zdroj: Policajný zbor SR

Policajti riešia ďalší prípad streľby. Najskôr Zvolenčanov šokovali informácie o streľbe na Massarykovej ulici, začiatkom týždňa to pokračovalo vraždou na Kuzmányho nábreží a tentokrát ide o dostrieľané auto pred domom v Sielnici.

Ako nás informovala krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová, tak polícia na Sliači začala trestné stíhanie pre prečin poškodzovania cudzej veci. „Doposiaľ neznámy páchateľ 8. apríla v presne nezistenom čase, približne okolo 5:00, v obci Sielnica pred rodinným domom poškodil odparkované osobné vozidlo BMW a niekoľkokrát vystrelil na auto z doposiaľ nezistenej guľovej zbrane,“ prezradila pre portál Zvolen 24 hovorkyňa.

Páchateľ podľa Márie Faltániovej poškodil touto streľbou zadné dvere batožinového priestoru, sklenenú výplň na batožinovom priestore, pravý zadný blatník, veko palivovej nádrže, nárazník a sklenenú výplň ľavých zadných bočných dverí. „Majiteľovi tohto vozidla zo Zvolena vznikla škoda odhadnutá na 1000 eur,“ dodala Faltániová.

Ďalšia streľba! Útočník pálil na odparkovaný bavorák pri dome v Sielnici
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM